Gruparea din Timisoara se va deplasa in sezonul 2007/2008 cu un autocar nou, dupa ce conducerea gruparii banatene a cumparat ieri un autovehicul marca Neoplan Starliner (declarat modelul anului 2006), in valoare de 500.000 de euro. "Orice imagine se
Gruparea din Timisoara se va deplasa in sezonul 2007/2008 cu un autocar nou, dupa ce conducerea gruparii banatene a cumparat ieri un autovehicul marca Neoplan Starliner (declarat modelul anului 2006), in valoare de 500.000 de euro. "Orice imagine se construieste cand ai toate elementele langa tine, iar un autocar face parte din acest angrenaj. Avand in vedere ca noi parcurgem cele mai lungi distante in tara, dintre toate echipele din Liga I, trebuie sa ne prezentam onorabil in fiecare deplasare. Este, daca vreti, si acesta unul dintre obiectivele noastre: sa avem cel mai frumos autocar din tara! Pana vineri, autocarul va fi personalizat cu insemnele Politehnicii Timisoara", a declarat presedintele lui "Poli", Marian Iancu, pentru "News In". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.