Volksbank Leasing Romania estimeaza ca valoarea bunurilor finantate ar putea ajunge la 230 mil. euro in 2007, in urcare cu 24,3% fata de 2006, ca urmare a cresterii numarului de contracte, a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, O
Volksbank Leasing Romania estimeaza ca valoarea bunurilor finantate ar putea ajunge la 230 mil. euro in 2007, in urcare cu 24,3% fata de 2006, ca urmare a cresterii numarului de contracte, a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al firmei, Octav Dumitrescu.
"VB Leasing a inregistrat 4.500 de contracte in perioada ianuarie - mai 2007, in crestere cu 27% fata de acelasi interval din 2006, cand au fost incheiate 3.550 de contracte. Pana la sfarsitul acestui an estimam ca vom ajunge la aproximativ 14.000 de contracte", a mentionat Dumitrescu. El a mai spus ca societatea de leasing si-a atins obiectivul de a ajunge printre primele cinci companii de profil din Romania, iar in continuare urmareste consolidarea pozitiei prin servicii de calitate, care sa fie adaptate la cerintele pietei.
Anul trecut, aproximativ 60% din vanzarile VB Leasing au provenit din finantarea achizitiilor de autoturisme si autoutilitare, 33% au fost destinate achizitiilor de camioane, remorci si utilaje de constructii, iar restul de 7% au fost utilizate pentru diverse echipamente. "Cererea pentru segmentul de autoturisme ar putea sa scada cu maximum 5%, in timp ce pe segmentul care reprezinta camioanele si echipamente ar putea sa creasca cu aceeasi pondere", a adaugat Dumitrescu.
Conform sursei citate, valoarea bunurilor finantate in primele cinci luni din acest an a depasit 80 mil. euro, in crestere cu 43% fata de aceeasi perioada din 2006, cand valoarea acestora a fost de 56 mil. euro. Taxele platite de companie catre diferitele componente ale bugetului de stat au insumat anul trecut peste 6 mil. euro.
In acelasi an, compania si-a extins reteaua teritoriala, care a ajuns la finalul anului la 13 filiale in marile orase ale tarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.