Vanzarea uzinei Automobile Craiova a fost amanata pana maine, sustin surse oficiale din cadrul AVAS. Comisia de privatizare a solicitat firmei Ford sa completeze unele documente de precalificare. "Se amana deschiderea ofertelor pana cel mai tarziu mi
Vanzarea uzinei Automobile Craiova a fost amanata pana maine, sustin surse oficiale din cadrul AVAS. Comisia de privatizare a solicitat firmei Ford sa completeze unele documente de precalificare. "Se amana deschiderea ofertelor pana cel mai tarziu miercuri. Pana nu vedem ca sunt calificati, nu putem deschide niciun fel de oferta", sustine Mediafax. AVAS a primit la 5 iulie a.c. o singura oferta pentru privatizarea uzinei din partea producatorului american Ford. Presedintele comisiei de privatizare, secretarul de stat in MEF Sebastian Vladescu, a declarat, vineri, ca, la o prima verificare, documentele de precalificare sunt conforme cu cele solicitate, urmand sa fie verificate de catre experti si avocati. Comisia urma sa deschida oferta tehnica si cea financiara ieri dupa-amiaza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.