Dupa ce sambata au cedat in fata maghiarilor de la Sopron, scor 1-2, oltenii au pierdut si cea de-a sasea partida din turneul de pregatire din Austria, fiind invinsi cu scorul de 2-0 de polonezii de la Wisla Cracovia. Pentru fosta echipa a lui Dan Pe
Dupa ce sambata au cedat in fata maghiarilor de la Sopron, scor 1-2, oltenii au pierdut si cea de-a sasea partida din turneul de pregatire din Austria, fiind invinsi cu scorul de 2-0 de polonezii de la Wisla Cracovia. Pentru fosta echipa a lui Dan Petrescu au marcat Kmiecik (a€™37) si Paulista (a€™70 pen). "Am ratat mult si polonezii au fost foarte duri, de parca jucam un meci oficial", a spus dupa meci antrenorul Florin Cioroianu. Noile achizitii ale Stiintei, Tanasa si Prepelita, s-au accidentat si nu vor mai putea juca pana la sfarsitul cantonamentului din Austria. Ultimele doua partide pe care le vor disputa juvetii vor fi cu Levski Sofia, maine, si cu Standard Liege, sambata, 14 iulie, acest ultim meci desfasurandu-se in localitatea belgiana Andenne. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.