Retailer-ul de electronice, electrocasnice si IT&C, Flamingo International, va distribui gama de produse Sony Vaio in Romania. Primele modele din gama Vaio, ce vor fi comercializate pe piata autohtona prin intermediul magazinelor din retelele Flami
Retailer-ul de electronice, electrocasnice si IT&C, Flamingo International, va distribui gama de produse Sony Vaio in Romania. Primele modele din gama Vaio, ce vor fi comercializate pe piata autohtona prin intermediul magazinelor din retelele Flamingo Computers, Flanco si Flanco World din Bucuresti si provincie, sunt notebook-urile din seria TZ si FZ. "Noile notebook-uri Vaio folosesc materiale revolutionare, cea mai noua platforma si cele mai inalte standarde de design. Ecranul ofera un contrast marit si culori vibrante, acestea fiind particularitatile tehnologiei Sony X-black LCD, plus iluminarea LED economica, menita sa ofere o durata mai mare de utilizare a acumulatorilor", spune Jiri Rizek, CEO Flamingo International.
Reprezentantii companiei estimeaza ca, in 2007, vanzarile Vaio vor reprezenta 15% din totalul vanzarilor de laptop-uri din retelele Flamingo International, Flanco si Flanco World.
Grupul Flamingo International deruleaza activitati de retail si distributie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flanco, Flamingo Computers si Future Shop, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse si clienti diferite.
Reteaua Flanco World cuprinde magazine de suprafata mare (1800 - 3000 mp), amplasate in orase mari si medii, in centre de retail usor de accesat de catre clienti. Primul magazin Flanco World a fost lansat in noiembrie 2005, in Brasov, in prezent existand 9 magazine Flanco World in toata tara. Flamingo Computers, cu cele peste 50 de magazine existente in Romania, este liderul pietei locale de IT&C, detinand primul loc pe piata calculatoarelor pentru al 4-lea an consecutiv, cu o cota de piata de 13,1% pentru 2006, in crestere cu 18,5% fata de anul 2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.