Ghinion
Dosarul in care Dumnezeu a fost dat in judecata de un detinut din penitenciarul timisorean a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara deoarece nu a fost gasita adresa Creatorului,transmite coresponde
Ghinion
Dosarul in care Dumnezeu a fost dat in judecata de un detinut din penitenciarul timisorean a fost clasat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara deoarece nu a fost gasita adresa Creatorului,transmite corespondentul ROMPRES.   Potrivit rechizitoriului, Pavel Mircea, condamnat la 20 de ani de puscarie pentru omor, l-a chemat in 2005 in instanta pe Dumnezeu deoarece, contrar 'contractului' facut la Botez, prin care Divinitatea trebuia sa-l apere de toate cele rele, Dumnezeu nu s-a tinut de cuvant si l-a lasat prada in calea Satanei, care l-a impins la omor.   Mai mult decat atat, detinutul, in varsta de 40 de ani, s-a constituit si parte vatamata, acuzandu-l pe Dumnezeu de luare de mita si inselaciune si cerandu-i Acestuia sa-i inapoieze toti banii pe care el i-a cheltuit pe lumanari si slujbe platite la preoti care nu au avut nici un efect.   Solutia pusa de anchetatori pe plangerea detinutului a fost aceea de neincepere a urmaririi penale sub motivatia  ca Dumnezeu nu este o persoanareala si nu are domiciliu.   Directorul Penitenciarului Timisoara, Ioan Bala, a declarat, pentru ROMPRES,ca de-a lungul timpului au mai fost plangeri ciudate ale condamnatilor, mai ales pentru a face si ei scurte 'plimbari' prin oras, pana la Tribunal si inapoi, dar cazul de fata a atins 'gradul de excelenta' in materie. Pana se mai gandeste pe cine sa actioneze in judecata, detinutul Pavel Mircea mai are de ispasit aproape jumatate din pedeapsa.      


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.