Steaua - Spaniolul de la Getafe va semna cu ros-albastrii la Madrid  Stoperul spaniol Ruben Pulido, ultima oara la Getafe, a ajuns la un acord cu Steaua si urmeaza sa semneze astazi sau maine la Madrid. Curtat intens atat de finalista
Steaua - Spaniolul de la Getafe va semna cu ros-albastrii la Madrid  Stoperul spaniol Ruben Pulido, ultima oara la Getafe, a ajuns la un acord cu Steaua si urmeaza sa semneze astazi sau maine la Madrid. Curtat intens atat de finalista Cupei UEFA, Espanyol Barcelona, dar si de Deportivo La Coruna, fundasul Pulido a recunoscut ieri ca a ales Steaua si datorita posibilitatii de a evolua in grupele Ligii Campionilor. Acesta ar fi al doilea transfer important al Stelei, dupa cel al polonezului Pawel Golanski.  REACTIE. "Intr-adevar, am avut oferte de la Deportivo si de la Espanyol, dar pot spune ca deja am luat o decizie: am ales sa vin la Steaua. Momentan nu pot spune ca transferul e ca si rezolvat. Astept ca oficialii Stelei sa vina la Madrid si voi semna aici contractul, dupa care voi pleca in cantonamentul din Olanda." Fotbalistul iberic a dezvaluit si motivele hotararii sale: "Sper sa fie cat mai bine in Romania. Vreau sa ajung cu Steaua in Liga Campionilor si sa-i multumesc pe fani. Sunt convins ca nu am facut o greseala alegand Steaua. Imi doresc foarte mult sa nu ma accidentez". Conform cotidianului madrilen AS, Pulido urmeaza sa incaseze un milion de euro ca prima de instalare la Steaua. Jucatorul care a evoluat in ultima editie a Cupei Regelui Spaniei pentru Getafe are 29 de ani si este inalt de 1.87 metri.   8.386.000 de euro castig din Liga Campionilor Conform unui comunicat dat publicitatii de forul european UEFA, Steaua a incasat suma de 8.386.000 de euro in urma participarii in Grupa E a Ligii Campionilor, in sezonul 2006-2007, unde a obtinut cinci puncte din intalnirile cu Olympique Lyon, Real Madrid si Dinamo Kiev. Ros-albastrii au primit trei milioane de euro in urma calificarii in grupe, 2,4 milioane in urma celor sase partide disputate, 1,2 milioane pentru cele cinci puncte obtinute si inca o prima de 1,8 milioane de euro. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca formatia sa a castigat o suma totala de aproape 12 milioane de euro in urma participarii in Liga Campionilor, a vanzarii biletelor, a produselor promotionale si a drepturilor tv.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.