Coman ramine la Rapid

Portarul giulestean Daniel Coman a acceptat propunerea Rapidului si va mai ramine la actuala sa echipa cel putin pina la terminarea contractului sau, in 2009. Coman era ofertat de Levante, din prima liga spaniola, dar ieri Grigore Sichitiu, directorul sportiv al Rapidului, a anuntat ca goal keeper-ul va continua in Romania. Pentru a spune nu ibericilor, Coman va primi un bonus de 50.000 de euro anual, ajungind astfel la 150.000 de euro pe sezon. Cum portarul de rezerva Edel Apoula Bete este dorit de PSG, Rapid cauta o varianta de inlocuire care ar putea sa fie brazilianul Andrade.

La FC Bihor se fura ca in Liga I

Desi e in a doua divizie, FC Bihor a intrat in atentia Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru transferuri ilegale care au adus fostei conduceri aproximativ doua milioane de lei. Suma este imensa pentru un club de Liga a II-a, care ar putea trai linistit timp de doua sezoane cu cei aproximativ 700.000 de euro insusiti ilegal. Fostul presedinte al clubului, Alexandru Satareanu, actualul vicepresedinte, Ludovic Sandor, si impresarul Ionel Codoban sint principalii suspecti, iar dosarul a fost inaintat Parchetului de pe linga Tribunalul Bihor cu propunere de trimitere in judecata pentru primii doi anchetati. Jucatorii in ale caror transferuri s-au facut nereguli sint Cosmin Vitca, Daniel Stan, Ramse Gado (toti trei transferati la Otelul), Sebastian Sfirlea (FC Vaslui) si Dorin Mihut, ultimul ajuns gratis la Dinamo.

Fanii olteni se revolta

Oficialii Universitatii Craiova au decis sa mentina incordate relatiile cu galeria, anuntind ca nu vor mai pune in vinzare abonamente la peluze. Astfel, daca vor sa ramina pe locurile de sub tabela, cei mai infocati dintre suporterii olteni, cei care dau tonul scandarilor si fac spectacol la meciuri, vor trebui

sa-si cumpere bilete meci de meci. Anuntul clubului Universitatea i-a luat prin surprindere pe membrii galeriei oltene: „Indiferent ce va face Mititelu, suporterii adevarati vor veni la stadion. Toti suporterii trebuie sa plateasca, dar nu e corect sa fie scoase abonamentele de la peluza. Probabil se vrea indepartarea noastra din Peluza Sud, insa il asiguram pe Mititelu ca nu o sa poata sa ne inchida gura niciodata. Vom discuta toate factiunile si vom lua o hotarire", a anuntat unul dintre liderii galeriei oltene. (L.C.)

Chinezii sint nepoliticosi

Vicepresedintele Comitetului Olimpic Chinez, Zhang Faqiang, a declarat ca mai este mult de lucru pina cind locuitorii din Beijing vor fi convinsi sa nu scuipe in public sau sa isi respecte rindul, in ciuda campaniilor pentru imbunatatirea imaginii orasului in vederea JO din 2008. „Sintem departe de a indeplini cerintele unor JO civilizate, astfel ca vom continua sa muncim in acest sens", a spus Faqiang. Autoritatile din Beijing au anuntat, saptamina trecuta, ca vor incepe sa inlature cersetorii, persoanele fara adapost si alte „elemente necivilizate" din principalele statii de metrou din capitala.