Infrant de Wilsa Cracovia intr-un meci amical, antrenorul Florin Cioroianu se arata multumit de achizitiile facute in acesta vara si lasa sa se inteleaga ca Universitatea Craiova poate redeveni echipa care se batea la titlu in urma cu doua

Infrant de Wilsa Cracovia intr-un meci amical, antrenorul Florin Cioroianu se arata multumit de achizitiile facute in acesta vara si lasa sa se inteleaga ca Universitatea Craiova poate redeveni echipa care se batea la titlu in urma cu doua decenii.       Antrenorul Universitatii Craiova, Florin Cioroianu, s-a declarat multumit de cele trei transferuri facute de gruparea "alb-albastra" in aceasta vara, Andrei Prepelita, Ciprian Tanasa si Sapce Dilevski, despre care spune ca vor deveni titulari de baza in echipa sa. ANALIZA. Dupa sase partide amicale disputate in pauza competitionala, cei trei jucatori achizitionati in acesata vara de Universitatea au reusit sa intre in vederile antrenorului Florin Cioroianu. Andrei Prepelita a devenit de neinlocuit la mijlocul terenului, in timp ce fostul sau coleg de la FC Arges, Ciprian Tanasa, se va afla printre titularii echipei craiovene in viitorul sezon. Despre ambii jucatori, Cioroianu a avut numai cuvinte de lauda. "Ceea ce stiam despre ei s-a adeverit. Cred ca sunt poate cele mai bune transferuri facute in aceasta pauza de oricare dintre echipe". Cioroianu  a vorbit si despre Sapce Dilevski, precizand ca australianul are nevoie de timp pentru a se acomoda. "A impresionat, este un jucator foarte bun. Mai are de lucrat pentru ca trebuie sa se acomodeze si sa se puna la punct cu pregatirea fizica, se stie de el ca a stat foarte mult timp, dar va fi foarte util. Cel mai tarziu, in etapa a patra a campionatului va fi aruncat in lupta. Centreaza foarte bine, este omul de care aveam nevoie pe banda dreapta". In ceea ce il priveste pe Ovidiu Stoianof, care a revenit dupa doi ani de imprumut la Juventus Colentina si Universitatea Cluj, antrenorul oltenior a afirmat: "Este un jucator util. Avem in lot opt atacanti, concurenta este mare si avem nevoie de toti. Va fi si el o piesa din angrenaj care ne va ajuta sa indeplinim obiectivul propus". PIERDERI. Universitatea Craiova a fost invinsa, luni, intr-un meci amical, de Wisla Cracovia, scor 2-0, in turneul de pregatire din Austria. Noile achizitii, Tanasa si Prepelita s-au accidentat si vor lipsi in acest final de cantonament din Austria. Ambii pierd astfel jocurile cu Levski Sofia si Standard Liege.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.