Inter scade oferta pentru Chivu Potrivit site-ului Calciomercato, Inter este dispusa sa dea doar sase milioane de euro pentru transferul lui Cristi Chivu de la AS Roma, fata de prima oferta care era de 14 milioane de euro, plus Obinna. Mai mult, pre
Inter scade oferta pentru Chivu Potrivit site-ului Calciomercato, Inter este dispusa sa dea doar sase milioane de euro pentru transferul lui Cristi Chivu de la AS Roma, fata de prima oferta care era de 14 milioane de euro, plus Obinna. Mai mult, presedintele Morati nu este de acord nici cu comisionul de trei milioane de euro cerut de impresari. Pe de alta parte, drumul lui Chivu spre Real pare inchis, dupa ce madrilenii l-au luat cu 30 de milioane de euro pe fundasul Pepe, de la Porto.   Cosmin Contra vrea sa se intoarca la anul la Timisoara Aflat in vacanta la Timisoara, Cosmin Contra a declarat ca sunt sanse mari ca din sezonul viitor, cand ii va expira contractul cu echipa spaniola Getafe, sa revina la Poli. Fundasul de 31 de ani a mai jucat la formatia de pe Bega in perioada 1993-1996 si in sezonul 2004-2005.   SONDAJ. Nationala Braziliei din anul 1970 a fost desemnata de un sondaj al revistei World Soccer drept cea mai buna echipa din istoria fotbalului. Cel mai frumos gol a fost ales cel marcat de Maradona in minutul 54 al meciului Argentina - Anglia, de la Cupa Mondiala din 1986 si castigat de sud-americani cu 2-1, iar cel mai frumos meci a fost considerat semifinala Cupei Mondiale din 1970, dintre Italia si RFG, scor 4-3.   POLI TIMISOARA. Formatia banateana va avea in viitorul sezon un autocar nou, marca Neoplan Starliner, in valoare de 500.000 de euro, care pana vineri va fi personalizat cu insemnele clubului. Neoplan Starliner, care a fost declarat modelul anului 2006, are 14 m lungime, 4 m inaltime si 480 de cai putere.   GERMANIA. Recent transferat la FC National la Energie Cottbus, fundasul Ovidiu Burca va fi suspus unei interventii chirurgicale din cauza unei inflamatii la peroneu. In timpul cantonamentului de la Oberhof, Burca a acuzat dureri puternice, starea sa inrautatindu-se in ultimele zile. Inflamatia peroneului a fost provocata de o placuta de metal care i-a fost introdusa in picior acum patru luni, in timpul altei operatii.   JIUL. Managerul echipei din Petrosani, Ioan Sdrobis, a declarat ca antrenorul lui FC Vaslui, Dorinel Munteanu, care inca mai joaca la 39 de ani, ar trebui sa renunte la cariera de fotbalist, pentru a lasa locul tinerilor. Tehnicianul a mai spus ca Hagi a gresit cand a renuntat la fundasul Pintilii: "Ca antrenor nu are nici o treaba cu fotbalul, ca fost jucator, jos palaria. L-a tinut o luna pe Pintilii si acum l-a trimis inapoi. Eu ma bucur ca este un castig pentru Jiul, dar Hagi a gresit".   STRANIERI. Internationalul roman de la Sahtior Donetk, Razvan Rat, a revenit in atentia lui PSV Eindhoven, aflandu-se in capul listei de transferuri in vederea sezonului viitor. Olandezii il vor neaparat pe Rat pentru a acoperi banda stanga a defensivei, fiind dispusi sa ofere ucrainenilor pana la patru milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.