Ieri, imediat dupa pranz, stelistii au plecat spre localitatea olandeza Mierlo, unde vor efectua un stagiu de pregatire de zece zile, antrenorul Gheorghe Hagi (foto) deplasand un lot de 23 de jucatori. Cei care au facut deplasarea au fost Cernea, Vat
Ieri, imediat dupa pranz, stelistii au plecat spre localitatea olandeza Mierlo, unde vor efectua un stagiu de pregatire de zece zile, antrenorul Gheorghe Hagi (foto) deplasand un lot de 23 de jucatori. Cei care au facut deplasarea au fost Cernea, Vatca, Lungu - portari; P. Marin, Goian, E. Baciu, Mustata, Nesu, Emeghara - fundasi; Badoi, Nicolita, Radoi, Lovin, G. Coman, Bostina, Ov. Petre, Bicfalvi, Ochirosii - mijlocasi; Dica, Neaga, V. Iacob, Val. Badea, Gurita - atacanti. Nu au facut deplasarea portarul Andrey (ramas la Steaua II) si jucatorii de camp Saban (plecat in Israel pentru a-si cauta echipa), Ghionea (aflat la Bologna, la recuperare), Cristocea (accidentat), Pintilii, Prunescu si Al. Tudose (toti trei disponibili pentru a fi imprumutati la alte echipe). Coman a avut probleme in ridicarea biletului de avion, deoarece nu se afla pe lista initiala. Ulterior, rezervarea sa a fost gasita, astfel ca mijlocasul stelist a plecat alaturi de coechipierii sai. Pe de alta parte, fundasul nigerian Emeghara a trebuit sa astepte mai mult pana sa se imbarce, deoarece ambasada olandeza i-a eliberat tarziu viza, iar pasaportul sau a fost adus ulterior de catre un oficial stelist. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.