"Genoa si-a indreptat privirile spre Est, acolo unde a pus ochii pe Stefan Radu, considerat noul Chivu. Pana aici nimic nou, deoarece se stia ca genovezii il monitorizeaza pe jucatorul dinamovist, dar in ultima perioada italienii au inceput sa presez
"Genoa si-a indreptat privirile spre Est, acolo unde a pus ochii pe Stefan Radu, considerat noul Chivu. Pana aici nimic nou, deoarece se stia ca genovezii il monitorizeaza pe jucatorul dinamovist, dar in ultima perioada italienii au inceput sa preseze", a scris sursa citata. "Il Secolo XIX" noteaza ca Genoa continua discutiile cu Dinamo in secret, deoarece nu doreste sa trezeasca interesul altor echipe, cum ar fi AS Roma, Juventus Torino sau Hamburg SV. "Radu este un fundas impunator, are un fizic puternic, este atent la marcaj si are clasa de a iesi cu balonul la picior din aparare si de a crea actiuni importante. Singurul impediment este faptul ca Dinamo isi doreste foarte mult sa intre in grupele Ligii Campionilor si de aceea intarzie cedarea lui Radu. In cazul unei eliminari in preliminarii a romanilor se poate vorbi despre un posibil transfer, pana atunci nu ramane decat asteptarea", a scris "Il Secolo XIX". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.