Directorul pentru Romania al companiei americane de logistica Prologis, Muler Onofrei, a renuntat la conducerea firmei si a infiintat propria companie de dezvoltare imobiliara, alaturi de alti parteneri, care are in vedere investitii pe segmentele de
Directorul pentru Romania al companiei americane de logistica Prologis, Muler Onofrei, a renuntat la conducerea firmei si a infiintat propria companie de dezvoltare imobiliara, alaturi de alti parteneri, care are in vedere investitii pe segmentele de retail, de birouri si rezidential din Romania. "Compania va coordona dezvoltarea de proiecte imobiliare. Eu sunt unul dintre fondatori, alaturi de alti parteneri. Ne vom axa in principal pe dezvoltarea de proiecte pe segmentul comercial, cel de birouri si rezidential, din Bucuresti si nu numai", a declarat, ieri, agentiei Mediafax, Muler Onofrei, care va fi director general al companiei.
Reprezentantii Prologis au anuntat ca Onofrei a decis sa plece de la conducerea companiei si sa isi exerseze abilitatile de antreprenor pe piata romaneasca. Onofrei lucra la Prologis de la inceputul anului 2006, de cand firma a intrat pe piata romaneasca. Firma nu a desemnat un inlocuitor pentru Onofrei.
ProLogis are sediul central la Denver si este specializata in furnizarea de facilitati si servicii in domeniul spatiilor de depozitare si distributie de produse.
Compania detine, administreaza sau dezvolta circa 2.340 de proprietati, cu o suprafata totala de 35 de milioane de metri patrati, in 77 de state din America de Nord, Europa sau Asia.
In Romania, compania dezvolta proiectul logistic ProLogis Park Bucharest A1, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, care va cuprinde 12 imobile, cu o suprafata totala de peste 317.000 metri patrati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.