Dinamo - Kalanga nu mai este dorit de nimeni. Se pregatesc si alte plecari  Fundasul dreapta ghanez George Blay are o oferta de la gruparea din prima liga belgiana, conducerea dinamovista fiind dispusa sa accepte, mai ales ca jucatorul
Dinamo - Kalanga nu mai este dorit de nimeni. Se pregatesc si alte plecari  Fundasul dreapta ghanez George Blay are o oferta de la gruparea din prima liga belgiana, conducerea dinamovista fiind dispusa sa accepte, mai ales ca jucatorul are probleme familiale.O  data cu transferul lui Flavius Stoican, "cainii" s-au acoperit pe banda dreapta, unde sezonul trecut titular de drept a fost George Blay. Numai ca aparatorul ghanez s-ar putea desparti de Dinamo, avand o oferta de la echipa belgiana de prima liga Mouscron.  DE ACORD. Surse din club sutin ca oficialii sunt dispusi sa accepte transferul africanului, mai ales ca  acesta are probleme familiale, dupa ce luna trecuta mama sa a suferit un accident de circulatie si se afla in continuare in coma. Tranzactia are sanse mari de reusita, mai ales ca Stoican va fi, aproape sigur, noul titular pe postul de fundas dreapta, asta chiar daca Blay nu va pleca in cele din urma din Stefan cel Mare. Dar cel mai important argument il reprezinta faptul ca familia lui Blay este stabilita chiar in Belgia. Momentan, jucatorul se afla in cantonamentul din Austria, situatia lui urmand sa fie decisa la revenirea in tara.  DESPARTIRE. Ruptura dintre Dinamo si Ze Kalanga este definitiva, antrenorul Mircea Rednic nemaidorindu-l la echipa, dupa ce nu a ajuns la Bucuresti nici macar pentru a discuta un eventual transfer in Turcia, la Sivasspor. De altfel, oficialii turci au aflat de aventurile mijlocasului angolez si au renuntat la Ze, desi partile se intelesesera initial. Un alt jucator care are sanse mari sa paraseasca pe Dinamo este fundasul central Stefan Radu, titularul postului urmand sa fie Vali Nastase, venit in aceasta vara de la Ascoli. In aceste zile, alaturi de lotul lui Dinamo II se pregatesc patru jucatori din Coasta de Fildes, care sunt supervizati de administratorul delegat, Cornel Dinu, toti avand referinte bune.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.