Colectia se remarca prin calitatea tesaturilor folosite si design-ul original, creatoarea acordand o atentie deosebita atat conceptiei articolelor de lenjerie intima, cat si executiei acestora. Cosmina Englizian a pus accent pe accesoriile liniei, ur
Colectia se remarca prin calitatea tesaturilor folosite si design-ul original, creatoarea acordand o atentie deosebita atat conceptiei articolelor de lenjerie intima, cat si executiei acestora. Cosmina Englizian a pus accent pe accesoriile liniei, urmarind obtinerea unor efecte de senzualitate si stralucire, data de cristalele si perlele Swarovski, aplicate manual, alaturi de matasuri italienesti si dantele frantuzesti. Creatoarea a apelat la o mare diversitate de modele si culori; de la animat print, la imprimeuri florale sau combinatii clasice de alb si negru ori dungi marinaresti. Spectatorii vor avea ocazia sa vada costume intregi sau in doua piese, slipuri cu talie foarte joasa sau inalta, inclusiv costume de baie, toate in colectia "Passion du Brasil 2007". De altfel, intreaga linie de lenjerie intima si costume de baie colectia vara 2007, poate fi vazuta la prezentarea de moda ce va avea loc pe 12 iulie, ora 20.30, la piscina in aer liber a Complexului Sportiv Dinamo. Toate aceste produse pot fi achizitionate si din magazinul "Passion du Brasil" din strada Franklin nr. 9, Sector 1, Bucuresti si pot fi vizualizate pe www.passiondubrasil.com (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.