Presedintele BCE, Jean-Claude Trichet, a reiterat sprijinul institutiei pentru crearea unor coduri voluntare de guvernanta a companiilor financiare precum fondurile de hedging, pentru reducerea riscurilor asociate, transmite Reuters, preluata de Medi
Presedintele BCE, Jean-Claude Trichet, a reiterat sprijinul institutiei pentru crearea unor coduri voluntare de guvernanta a companiilor financiare precum fondurile de hedging, pentru reducerea riscurilor asociate, transmite Reuters, preluata de Mediafax. "BCE incurajeaza puternic elaborarea, de catre aceste companii, a unor repere voluntare pentru managementul corect al afacerilor cu grad ridicat de indatorare, in special al fondurilor de hedging", potrivit textului unui discurs sustinut de Trichet.
El a mentionat si rolul important de supraveghere bancara avut atat de BCE, cat si de bancile centrale ale statelor din zona euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.