Personalul medical al spitalului Good Hope din Birmingham a primit cu ovatii aceasta sosire triumfala pe lume, mai ales ca, extraordinara coincidenta!, micuta Elizabeth s-a nascut in sala de nasteri cu numarul ....7.
Bineinteles, parinti
Personalul medical al spitalului Good Hope din Birmingham a primit cu ovatii aceasta sosire triumfala pe lume, mai ales ca, extraordinara coincidenta!, micuta Elizabeth s-a nascut in sala de nasteri cu numarul ....7.
Bineinteles, parintii Serge si Herbethe Elie s-au declarat extrem de incantati de toate aceste senzationale potriviri, precizand ca spera ca fetita lor sa fie cel mai norocos copil din lume.
"Cifra sapte a fost prezenta inca de la inceput la fiecare pas. Cred ca este ceva de bun augur. Poate un dar venit de sus", a declarat mama, in varsta de 35 de ani.
"De abia astept sa creasca sa pot sa-i povestesc despre aceasta zi memorabila. Suntem pur si simplu uluiti, incantati, iar eu sunt cel mai fericit tatic", a declarat la randul lui tatal micutei, in varsta de 37 de ani.
Parintilor li se spusese ca este foarte posibil ca cel de-al saptelea copil al lor sa vina pe lume pe 7 iulie, dar erau destul de sceptici in aceasta privinta avand in vedere ca toti ceilalti sase copii ai lor se nascusera cu cateva zile mai devreme decat fusese prevazut.
"Stiam ca teoretic Elizabeth urmeaza sa vina pe lume la aceasta data. Mi s-a parut incredibil ca mi-a venit sorocul chiar in ziua cu pricina si ca nasterea s-a produs in sala numarul sapte. A fost cea mai fericita zi din viata noastra, iar noi suntem cei mai fericiti parinti. Sper ca Elizabeth sa aiba mult noroc in viata. O s-o indemnam sa joace la loto, bingo si sa parieze la cursele de cai", a mai precizat Herbethe Elie.
Cei sase frati ai lui Elizabeth sunt Daniel, 14 ani, Sagesse, 11 ani, Jockebed, 6 ani, Jemima, 2 ani, si gemenii in varsta de noua ani Doracs si Enis. Interesant este si faptul ca sotii Elie au imigrat in Marea Britanie din Republica Democrata Congo in urma cu sapte ani. Atat in mitolgie, magie, cat si in religie, cifra sapte este considerata purtatoare de noroc. Pentru crestini si evrei, Dumnezeu a creat lumea in sapte zile. Hindusii cred ca trupul omenesc are sapte chakre (focare de forta), Buda a urcat sapte trepte la nastere iar pelerinii musulmani inconjoara Kaaba din cetatea sfanta Mecca de sapte ori. Gotii aveau sapte zeitati, la fel ca si romanii, si exista sapte minuni ale lumii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.