Infuzie de vedete Daca e toiul verii, e musai ca premiile VIP sa se inmaneze la malul marii. Zis si... organizat. Sambata, 7 iulie, Hotelul President din Mangalia s-a imbracat in haine de gala si si-a asteptat oaspetii. Au venit pe litoral si au
Infuzie de vedete Daca e toiul verii, e musai ca premiile VIP sa se inmaneze la malul marii. Zis si... organizat. Sambata, 7 iulie, Hotelul President din Mangalia s-a imbracat in haine de gala si si-a asteptat oaspetii. Au venit pe litoral si au savurat o bautura rece, la ceas de... tihna, "numitii" Dan Negru, Benone Sinulescu, Gabi Balint, Jean Constantin, Marius Moga, Catalin Maruta, Anda Adam, Victor Slav, Daciana Sarbu, Victor Ponta, Liza Panait etc.   Era asteptata si Adelina Elisei, care, desi promisese ca vine, fiind cazata chiar la President, nu s-a mai tinut de cuvant. A preferat sa fuga in lume (pe la vreo terasa sau restaurant), atrasa probabil ca de un magnet de ochii lui Cristi Chivu. Atmosfera VIP a fost, ca si in alte dati, plina de vioiciune, desi unele surprize nu au lipsit. Astfel, Anda Adam, castigatoare la categoria "muzica", a venit insotita de Victor Slav, in plin... ghips (la picior) dupa incidentul survenit in timpul unui dans. Premiul pentru teatru i-a fost acordat lui Razvan Dinca, directorul Teatrului de opereta Ion Dacian, iar cel pentru divertisment, artistului Guido Janssen, de la Ba€™Estival. "Faimosii" Moga si Maruta au pus mana pe premiul pentru cea mai buna emisiune tv. Cum Iulia Vantur avea duminica dimineata program de stiri in Bucuresti, a plecat repede de la eveniment, insotita de iubitul Moga, hotarat sa n-o lase singura sa conduca noaptea pe o  distanta asa de mare. Tot grabit s-a dovedit a fi si Gabi Balint, care era asteptat la o nunta in Mamaia. Daciana Sarbu si Victor Ponta au venit cocotati pe un ATV.  SOMNIC... DE VOIE. Am descoperit cu aceasta ocazie ca Botezatu este fidel... odihnei. Designerul, care s-a afisat cu parul blond, s-a retras devreme, pentru ca dorea sa fie in forma la Raliul VIP, care s-a desfasurat a doua zi. Si-a facut totusi timp sa primeasca cea mai inalta distinctie pentru realizari in domeniul modei. Cristi Brancu, de data asta fara partenera de prezentare, s-a ingrijit si acum de bunul mers al lucrurilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.