Pentru putin timp, in curtea lui Milan, au stat fratii Franco si Giuseppe Baresi. Pana la urma a ramas doar Franco, devenit intre timp capitanul de legenda al AC Milan. Acum, istoria se poate repeta. Diago este dorit pe San Siro si poat

 Pentru putin timp, in curtea lui Milan, au stat fratii Franco si Giuseppe Baresi. Pana la urma a ramas doar Franco, devenit intre timp capitanul de legenda al AC Milan. Acum, istoria se poate repeta. Diago este dorit pe San Siro si poate evolua alaturi de clebrul sau frate Kaka. Conducatorii lui AC Milan vor sa-l achizitioneze pe fratele mai mic al brazilianului Kaka, Digao, care evolueaza la formatia Rimini, in liga a doua italiana, a anuntat, marti, cotidianul Gazzetta dello Sport. MOMEALA. Izecson Dos Santos Leite Rodrigo Digao, in varsta de 21 de ani, evolueaza pe postul de fundas central si in sezonul trecut a jucat in sase meciuri pentru Rimini, echipa la care s-a transferat in aceasta vara mijlocasul stelist Sorin Paraschiv. Sursa citata anunta ca milanezii se gandesc la aceasta varianta pentru a-l putea convinge pe Kaka sa ramana la AC Milan, dupa ce internationalul brazilian a primit o oferta de transfer de la Real Madrid. Cotidianul spaniol AS a scris, duminica, ca gruparea Real Madrid este dispusa sa-l transfere de la AC Milan pe brazilianul Kaka, pe care vrea sa-l transforme in cel mai bine platit fotbalist din lume, oferindu-i un salariu anual de noua milioane de euro net.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.