Biletele pentru concertul trupei Black Eyed Peas, care va avea loc la Bucuresti pe 15 septembrie, au pretul unic de 100 de lei. Show-ul va avea loc la Arenele Romane. Concertul, facand parte dintr-un turneu mondial intitulat "Pepsi Black Blue and You
Biletele pentru concertul trupei Black Eyed Peas, care va avea loc la Bucuresti pe 15 septembrie, au pretul unic de 100 de lei. Show-ul va avea loc la Arenele Romane. Concertul, facand parte dintr-un turneu mondial intitulat "Pepsi Black Blue and You", va fi deschis cu un recital al trupei Simplu. Trupa Black Eyed Peas este castigatoare a trei premii Grammy si de cativa ani se bucura de succes pe plan international, vanzand peste 20 de milioane de albume in intreaga lume.
In prezent, trupa lucreaza la un nou album, "From Roots To Fruits", a carui lansare este programata pentru sfarsitul acestui an. Turneul "Pepsi Black Blue and You" face parte dintr-o initiativa menita sa aduca fanii mai aproape de vedetele internationale.
Cei de la The Black Eyed Peas vor reprezenta imaginea Pepsi in mai multe campanii ce vor fi realizate in anii 2007 si 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.