Actionariatul CEC l-a numit vineri pe Gheorghe Carabasan in functia de vicepresedinte al consiliului de administratie al bancii, se arata intr-un comunicat al institutiei. "In acest fel, conducerea executiva a bancii va fi asigurata de domnii Radu Gr
Actionariatul CEC l-a numit vineri pe Gheorghe Carabasan in functia de vicepresedinte al consiliului de administratie al bancii, se arata intr-un comunicat al institutiei. "In acest fel, conducerea executiva a bancii va fi asigurata de domnii Radu Gratian Ghetea, in calitate de presedinte, Cristian Tudorancea si Gheorghe Carabasan, in calitate de vicepresedinti", relateaza sursa citata. Carabasan are o experienta de 34 de ani in activitatea bancara si a detinut functia de director in cadrul Alpha Bank, la care lucra din 1996, iar anterior a fost director la Eximbank intre 1995 si 1996. Intre 1973 si 1994 a lucrat la Banca Romana de Comert Exterior, unde a detinut pozitiile de director si vicepresedinte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.