Procedura pentru deschiderea licitatiei privind ecologizarea si reabilitarea parcurilor Cismigiu, Herastrau, Carol si Tineretului a fost lansata de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), iar data-limita de depunere a ofert
Procedura pentru deschiderea licitatiei privind ecologizarea si reabilitarea parcurilor Cismigiu, Herastrau, Carol si Tineretului a fost lansata de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), iar data-limita de depunere a ofertelor este 28 august. Valoarea proiectului este estimata intre 12 si 15 milioane euro, iar implementarea proiectului este prevazuta sa dureze 18 luni. Potrivit MDLPL, lucrarile se vor executa cu sprijin financiar din Programul Phare 2005 al Comunitatii Europene. Lucrarile de constructie la cele 4 parcuri presupun reamenajarea peisagisticii si arhitecturii, reabilitarea si modernizarea iluminatului ambiental si de siguranta, reabilitarea drumurilor si aleilor interioare, reabilitarea sistemului de siguranta si restaurarea monumentelor istorice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.