Zdubii mai marcheaza un punct la capitolul popularitate. De curand, au publicat pe site-ul lor oficial un interviu gigantic, in care au raspuns multor intrebari. Cei care au jucat rolul de reporteri sunt fanii lor din Romania, Moldova, Ucraina, Rusi
Zdubii mai marcheaza un punct la capitolul popularitate. De curand, au publicat pe site-ul lor oficial un interviu gigantic, in care au raspuns multor intrebari. Cei care au jucat rolul de reporteri sunt fanii lor din Romania, Moldova, Ucraina, Rusia, Cehia, Germania, Israel, Slovacia. Iata cateva intrebari:   a€  Ce limbi, in afara de romana, rusa si engleza, mai cunoasteti? Roman Iagupov: Noi si pe astea abia-abia le cunoastem! Rocka€™na€™roll-ul poate fi cantat si in limba tarabara.   a€  Daca ai scrie o carte, despre ce ar fi ea? Despre viataa€¦ Viata e o junglaa€¦ O carte cu titlul "100 de sfaturi pentru a supravietui in junglele vietii".   a€  Cui din formatie ii plac bicicletele si cine are una? Victor este cel mai mare amator de biciclete. Dar biciclete au si Roman, Valeriu si Igor. Ne place sa mergem in Crimeea, unde ne plimbam pe biciclete prin munti, pe traseele special amenajate.   a€  Ce considerati ca a avut Boonika asa special de a avut asa succes? Succesul "Boonika" a constat in aceea ca a fost la Eurovision, ca show, gluma, care, in mare masura, nu reprezinta nimic deosebit.   a€  Ce melodie ati trimite in Cosmos? "Sunetul mustului". Pentru noi ar fi o mare onoare sa fim primii muzicieni in Cosmos.   a€  Este ceva ce ZsZ ar vrea sa faca si n-a reusit inca? Desigur ca estea€¦ minimum de doua ori mai multe albume, de zece ori mai multe festivaluri si o casa imensa cu vedere spre munti. Si o sala de repetitii in Cuba.   a€  Puteti numi un cadou de suflet primit de la vreun fan? O oala imensa cu zeama - cadou de ziua de nastere. Si o basmaluta brodata cu "Roman - inima de tigan".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.