Negocierile dintre Steaua si FC National pentru transferul internationalului de tineret Herea dureaza de cateva saptamani, dar partile nu au trecut inca de faza ironiilor.     Conducerea "ros-albastrilor" nu este de acord cu suma ceruta
Negocierile dintre Steaua si FC National pentru transferul internationalului de tineret Herea dureaza de cateva saptamani, dar partile nu au trecut inca de faza ironiilor.     Conducerea "ros-albastrilor" nu este de acord cu suma ceruta in schimbul lui Herea de presedintele "bancarilor", Constantin Iacov, 1,7 milioane de euro. Initial, liderul gruparii retrogradate la finele sezonului precedent in Liga 2 cerea trei milioane de euro pentru transferul jucatorului curtat de Steaua.     RIPOSTA. In urma declaratiilor oficialilor trupei din Ghencea pe marginea pretului piperat al lui Herea, Constantin Iacov a ripostat ieri extrem de dur. "Toata lumea ma suna si ma intreaba ce fac cu Herea. Ce, Herea e femeie sa fac eu ceva cu el? Oferta Stelei, de 1,2 milioane de euro, nu ma intereseaza. Cum sa ma intereseze, daca atunci cand Gigi Becali mi-a dat 1,7 milioane de euro l-am trimis la culcare, ca e tarziu si se inchide lumina in port?! Cand a vazut ca il refuz a incercat sa o dea la intors", a declarat Iacov.     TRANSFERURI. La inceputul acestei saptamani, Steaua va finaliza transferurile celor cinci "stranieri" aflati pe lista inaintata de antrenorul Gica Hagi si de staful sau. "Cu Golanski si Pulido mai avem cateva detalii de rezolvat, in rest totul e in ordine. In privinta lui Dragan Mrdja este vorba doar despre un interes din partea noastra, dar nu am facut nici o oferta. Mai sunt trei jucatori cu care suntem in discutii si incercam sa-i aducem cat mai repede, pentru a prinde stagiul din Olanda", a dezvaluit managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie.     Controversat Pe editia online a cotidianului spaniol Marca cititorii sunt invitati sa voteze "cel mai controversat presedinte de club din lume", iar printre candidati se afla si patronul Stelei, Gigi Becali, cel care a uimit intreaga lume cu declaratiile lui, dar si cu afacerile dubioase. In afara liderului din Ghencea, pe lista se mai regasesc nume precum Silvio Berlusconi, Roman Abramovic, Maurico Zamparini (Palermo), Maurico Macri (Boca Juniors), Manuel Ruiz de Lopera (Betis Sevilla), Pinto da Costa (Oporto), Enrique Pina (Granada 74) sau Dimitri Pieterman (Deportivo Alaves).     Pulido, in aer? Cotidianul spaniol La Voz de Galicia nota ieri ca jucatorul echipei Getafe Ruben Martin Pulido, aflat foarte aproape de un transfer la Steaua, ar putea sa ramana in Primera Division daca va primi contraoferte de la Deportivo La Coruna sau Espanol Barcelona. "Ruben Martin Pulido, de la Getafe, este pe punctul de a ajunge la Steaua, iar daca duminica nu primeste contraoferte de la Deportivo sau Espanol, atunci va merge sa joace in Romania", scrie sursa citata. Pulido, 28 de ani, 1,87 m, 80 kg, este jucator liber de contract, dupa ce a decis sa nu-si prelungeasca acordul cu Getafe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.