Robert Plant a sustinut ieri un concert extraordinar in Bucuresti, la Romexpo. Concertul a facut parte din manifestarea muzicala Live Earth, desfasurata pe mai multe continente ale globului, menita sa sensibilizeze opinia publica fata de fenomenul in
Robert Plant a sustinut ieri un concert extraordinar in Bucuresti, la Romexpo. Concertul a facut parte din manifestarea muzicala Live Earth, desfasurata pe mai multe continente ale globului, menita sa sensibilizeze opinia publica fata de fenomenul incalzirii globale. Recitalul lui Robert Plant, fost membru al trupei Led Zeppelin, a durat aproape doua ore si a inclus marile hituri Led Zeppelin. Dupa ce a parasit formatia alaturi de care a cunoscut gloria, Plant a urmat o cariera solo de mare succes. A fost nominalizat de patru ori la Grammy si a castigat in 2005 alaturi de fostii sai colegi, Jimmy Page si John Paul Jones, un Grammy pentru intreaga activitate. Pentru spectacolul oferit publicului bucurestean, Jurnalul National il declara pe Robert Plant "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.