Ancheta Sfin   Daca in Capitala firmele de recrutare "alearga" in special dupa candidatii pentru functii de top, in tara s-a ajuns in situatia de a face "head-hunting" pentru tinichigii auto si bucatari-sefi. Desi exista solicitari din p
 Ancheta Sfin   Daca in Capitala firmele de recrutare "alearga" in special dupa candidatii pentru functii de top, in tara s-a ajuns in situatia de a face "head-hunting" pentru tinichigii auto si bucatari-sefi. Desi exista solicitari din partea angajatorilor si pentru munca necalificata, si pentru meseriasi, firmele de recrutare din Bucuresti cauta mai mult personal de top, care poate ocupa pozitii importante in diverse societati. In provincie insa, criza fortei de munca incepe sa-si arate "coltii" - exista deficit cam pentru toate posturile si in toate domeniile. Chiar daca solicitarile pentru locuri de munca difera pe zone, exista un lucru care poate fi considerat o caracteristica a pietei muncii la nivel national: pretentiile salariale. La ora actuala, cei care dicteaza sunt lucratorii, iar salariile cresc. Care sunt cele mai cautate meserii in Romania aflati din revista Saptamana Financiara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.