Aflat in plin turneu de promovare a celui mai recent album, "Bolton Swings Sinatra", Michael Bolton a sustinut un concert la Brasov. Cu siguranta, cel mai important eveniment artistic 2007 pentru brasoveni.   Arena Sportiva "Ion Tiriac" a
Aflat in plin turneu de promovare a celui mai recent album, "Bolton Swings Sinatra", Michael Bolton a sustinut un concert la Brasov. Cu siguranta, cel mai important eveniment artistic 2007 pentru brasoveni.   Arena Sportiva "Ion Tiriac" a mai gazduit acum cativa ani un singur nume de referinta din show-biz-ul mondial: Europe. In rest, doar trupe autohtone sosite la poalele Tampei i-au facut pe brasoveni sa ocupe unele dintre cele 6.000 de locuri, atatea cate numara tribunele.     VERDEa€¦ IN FATA. Michael Bolton s-a aflat pentru a doua oara in Romania. Acum a venit pentru ca prima oara i-a placut aici si a multumit respectuos pentru a fi fost din nou invitat. Cu voce grava - uneori - , sfasietoare de inimi feminine - alteori - , oricum, amintind de marele Ray Charles, Michael Bolton n-a cantat doar piese de pe ultimul album, un omagiu adus lui Frank Sinatra, ci si hituri de-ale lui mai vechi. In deschiderea concertului a cantat Paula Seling, care a uitat, de fiecare data cand a cules aplauze, interpretand piese compuse de Nicu Alifantis, sa spuna ca muzica ii apartine reputatului cantautor. In deplinatatea calitatilor fizice, vocale si mentale, Michael Bolton a dovedit ca la 54 de ani nu l-a lasat memoria, numindu-l pe Gershwin drept compozitor al piesei "Summertime", pe care a prelucrat-o si interpretat-o "á la Bolton". Adica n-a semanat nici cu Ella Fitzgerald, nici cu Louis Armstrong, nici cu Janis Joplin.     VOCEa€¦ CU MUSCHI. Si tributul adus pentru "Mr Blue Eyes" a reusit sa fie unul in maniera proprie. Bolton a cantat din repertoriul lui Sinatra cateva melodii celebre, precum "Night and Day" sau "New York, New York", avand grija ca tinuta sa fie una de gala: costum negru si camasa alba, asa cum ar fi apreciat The Voice. La bis, in blugi si tricou "cu muschi", Bolton a cantat o data cu publicul "Rock Me All Night Long", "How Am I Suppose To Live Without You" si "Said I Loved Youa€¦ But I Lied".     Vegetarian convins De pe albumul "Bolton Swings Sinatra" ne-am fi asteptat sa auzim si piesa "The Second Time Around" (featuring Nicolette Sheridan). Numai ca superba "nevasta disperata" nu l-a insotit la Brasov pe sarmantul ei fost-actual iubit nici in calitate de prietena, nici in cea de jumatate a duetului. L-a lasat "prada" ispitelor carnale romanesti. A avut insa noroc, pentru ca Bolton e vegetarian convins, preferand conopida oricaror pulpe apetisante, specialitatea casei. "Ia€™ve Got You Under My Skin", Nicolette!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.