6 finale disputate dintre care 4 castigate, acesta este palmaresul inregistrat de Venus Williams la cel mai a€žbatran" turneu din circuitul sportului alb. Intr-o companie selecta, in tribunele arenei principale de la Wimbledon fiind prezent
6 finale disputate dintre care 4 castigate, acesta este palmaresul inregistrat de Venus Williams la cel mai a€žbatran" turneu din circuitul sportului alb. Intr-o companie selecta, in tribunele arenei principale de la Wimbledon fiind prezenti, printre altii, Pierce Brosnan, ducele de Kent, Billie Jean King, Bjorn Borg si Martina Navratilova, cea mai mare dintre surorile a€žTerminator" a dispus de surprinzatoarea Marion Bartoli cu 6-4, 6-1.  
Asa cum era de asteptat, duelul celor doi mari favoriti, Rafael Nadal si Roger Federer, va continua si in finala de la a€žAll England Club". Federer si Nadal s-au calificat in ultimul act al competitiei dupa ce i-au invins pe a€žlupii tineri" Richard Gasquet si Novak Djokovic. Liderul mondial s-a impus in fata francezului Gasquet cu 7-5, 6-3, 6-4, in vreme ce a€žRafa" Nadal a beneficiat de abandonul sarbului Djokovic, la scorul de 3-6, 6-1, 4-1 pentru spaniol.  
Daca va castiga cea de a 3-a finala de a€žGrand Slam" a anului, Roger Federer va egala performanta lui Bjorn Borg, cel care s-a impus la Wimbledon de cinci ori consecutiv, in perioada 1976-1980. Tot sambata 7 iulie, perechea Bob Bryan/Mike Bryan (SUA) a trecut, in semifinalele competitiei de dublu masculin, de cuplul Fabrice Santoro/Nenad Zimonjic (Franta/Serbia), cu 7-6 (7/4), 6-4, 7-6 (8/6). La dublu feminin, cuplul Cara Black/Liezel Huber (Zimbabwe/Africa de Sud) a dispus de perechea Alicia Molik/Mara Santangelo (Australia/Italia)cu scorul de 6-4, 4-6, 6-1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.