Un baietel in varsta de 10 ani, Nicholas, se imbolnaveste si doctorii descopera ca are cancer. Viata familiei micutului se transforma brusc in haos, agonie si durere. Mama baiatului, Julie, auzise cate ceva despre un om cu puteri tamaduitoare
  Un baietel in varsta de 10 ani, Nicholas, se imbolnaveste si doctorii descopera ca are cancer. Viata familiei micutului se transforma brusc in haos, agonie si durere. Mama baiatului, Julie, auzise cate ceva despre un om cu puteri tamaduitoare: atingea locul bolnav si afectiunea se ameliora. Impreuna cu baietelul il cauta. Il gaseste inconjurat de mii de oameni. Toti bolnavi. Alexei avea "norma", nu-i putea atinge pe toti in aceeasi zi. Nu-l tineau puterile. Va dati seama, sa tragi atata boala in tine, de la atatia oameni. In mijlocul sedintei de vindecare se opreste brusc, traverseaza cu privirea multimea si spune: "Aduceti-o pe femeia aceea la mine. Cea cu baietelul". Simtise durerea, simtise boala profunda. Il atinge pe Nicholas si se cutremura. Puterea lui era dusa deja pentru acea zi: "Nu mai pot azi, veniti maine", spune oamenilor ce-si tarau suferintele spre el. Alexei se inversuneaza, doreste sa il vindece cu orice pret. In preajma lui, Nicholas incepe sa se simta tot mai bine si, dupa o vreme, pare complet vindecat. Intre timp insa, tamaduitorul, care dusese o viata casta pana atunci, se indragosteste de mama baietelului. In scurta vreme, Julie ramane insarcinata. Nicholas incepe sa se simta iar rau. Alexei nu-l mai poate ajuta: alegand dragostea, isi pierduse darul. Alegand propria fericire, pierduse fericirea generala. Nicholas moare, tamaduitorul are mustrari de constiinta, dar, ca in orice poveste cu miracole, nu totul este pierdut. Filmul se numeste  "Vindecatorul", este din 2002, a fost dat  pe unul  dintre posturile noastre tv, iar daca  nu l-ati vazut merita sa  il vedeti. Macar  pentru  a sti finalul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.