Jucatorul spaniol caruia Gigi Becali nu a vrut ieri sa-i dezvaluie identitatea si care va ajunge in zilele urmatoare la Steaua este, conform presei spaniole, Ruben Pulido, fost la Getafe. Acesta este un fundas de 28 de ani, 1,87 metri, pe care il dor
Jucatorul spaniol caruia Gigi Becali nu a vrut ieri sa-i dezvaluie identitatea si care va ajunge in zilele urmatoare la Steaua este, conform presei spaniole, Ruben Pulido, fost la Getafe. Acesta este un fundas de 28 de ani, 1,87 metri, pe care il doresc mai multe echipe, precum Almeria, Deportivo La Coruna, Hertha Berlin si Derby County. "Ruben Pulido va juca in sezonul viitor in afara Spaniei. In ciuda faptului ca Almeria si Deportivo i-au facut oferte, fundasul este decis sa inceapa o noua aventura in strainatate si Steaua Bucuresti este pozitionata cel mai bine in cursa pentru serviciile sale. Exista un acord de principiu pentru ca Pulito sa joace acolo in urmatoarele trei sezoane. Posibilitatea de a juca in Liga Campionilor si sfaturile primite de la Craioveanu si Cosmin Contra l-ar putea face sa ia o decizie in urmatoarele ore", a notat ieri cotidianul As. Sursa citata mentioneaza ca, desi oferta de la gruparea romana este atractiva, Pulido nu a semnat inca nimic si vrea sa se gandeasca bine, tinand cont ca mai are oferte de la Hertha Berlin si Derby County. Ruben Pulido este jucator liber de contract, dupa ce a decis sa nu-si prelungeasca acordul cu Getafe, deoarece nu era folosit foarte mult. In cazul in care va alege Steaua, Pulido va fi primul spaniol care va juca in prima liga a campionatului romanesc, scrie As. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.