Artistul va fi imaginea Pepsi in Romania, in 2007. La nivel international, aceasta e asigurata de The Black Eyed Peas. Zimbaretul de la Simplu e primul interpret roman ales pentru promovarea bauturii racoritoare.

„Propunerea lor a venit acum aproape doua luni. Mi-au spus ca ma potrivesc cel mai bine cu ce vor ei sa faca. Ma bucur ca m-au ales pe mine, ca exista asocierea cu The Black Eyed Peas, pe care ii apreciez foarte mult. Sper sa fie o colaborare misto si sa iasa bine pentru ambele parti", spune Smiley. Andrei Maria, pe numele lui real, se alatura astfel unei galerii de vedete internationale care au promovat imaginea Pepsi: Michael Jackson, Madonna, Britney Spears, Jennifer Lopez, Beyoncé, Christina Aguilera. The Black Eyed Peas, trupa care asigura imaginea produsului in lume, va concerta la Bucuresti, pe 15 septembrie, in cadrul turneului „Pepsi Black Blue and You", iar Smiley, alaturi de Simplu, va cinta in deschidere. Baietii au inceput deja sa pregateasca recitalul in care se vor cinta atit piese din repertoriul trupei, cit si de pe albumul cu titlul provizoriu „Zimbaretul", pe care Smiley il va lansa in august.

Smiley va aparea alaturi de The Black Eyed Peas si in noul spot Pepsi, „Jump", ce va fi lansat in Romania pe 7 iulie. Calin Clej, CSD Marketing Manager PepsiCo International, spune ca „filmarile pentru spotul international «Jump», in care joaca cei de la The Black Eyed Peas, s-au derulat in doua locuri: sediul Centre Studios din L.A. si hotelul Alexandria din Los Angeles, care a servit drept zona populara pentru filmarea unor pelicule precum proaspatul nominalizat la Oscar «Dreamgirls», «Seven» si cel mai recent film al lui Jim Carrey, «The Number 23».

In Romania, secventa in care apare Smiley s-a filmat in studioul Carlo Production din Bucuresti. Spotul cu cei de la The Black Eyed Peas va fi difuzat in lumea intreaga. Insa secventa cu Smiley a fost adaptata special pentru Romania si va fi difuzata doar in Romania". Si tot el continua: „Sedintele foto si filmarile s-au desfasurat la ore extreme, 7 dimineata sau 2 noaptea, si au implicat alergari nebune prin oras dupa niste jeansi in alta nuanta de albastru (unde gasesti jeansi la 1 AM?) sau o pereche noua de tenisi. Am descoperit ca dimineata Smiley poate dansa cit vrem noi, numai sa nu-l punem sa cinte sau sa vorbeasca".