"Copiii spun lucruri trasnite". Era titlul unei emisiuni. Da, copiii spun lucruri trasnite. Unele au logica, altele nu. Cert este ca avem multe de-nvatat de la ei...     "Niciodata sa nu lasi cainele sa-ti pazeasca mancarea", e sfatul pe
"Copiii spun lucruri trasnite". Era titlul unei emisiuni. Da, copiii spun lucruri trasnite. Unele au logica, altele nu. Cert este ca avem multe de-nvatat de la ei...     "Niciodata sa nu lasi cainele sa-ti pazeasca mancarea", e sfatul pe care-l da un baiat de 10 ani. Tot el isi avertizeaza amicul: "Cand iti vezi tatal nervos care intreaba «Chiar am fata de prost?», sa nu-i raspunzi". E bine sa-l ascultati si pe Mihai (14 ani): "Sa nu-i spui niciodata mamei tale ca nu da rezultate dieta pe care o urmeaza". Randy, de 9 ani, ne sfatuieste pe toti: "Stai cat mai departe de prune!". Cu siguranta stie el ce stie. Robert (13 ani) a trecut oare printr-o experinta neplacuta cand a spus: "Sa nu faci niciodata pipi pe un gard electric"? Taylia, o domnisoara de 11 ani, a ajuns la o concluzie inteleapta: "Cand mama ta e suparata pe tatal tau, sa n-o lasi sa-ti perie parul". Iar Traci (14 ani) spune cu hotarare: "Sa nu-l lasi niciodata pe fratele tau de 3 ani, care, apropo, sta in aceeasi camera cu tine, sa-ti ia din atributii". Si altii ca ei au avut parte de intamplari mai mult sau mai putin "traumatizante": "Nu poti sa ascunzi o bucata de broccoli intr-un pahar cu lapte" (Andi, 9 ani); "Markerele nu sunt bune sa le folosesti pe post de ruj" (Laura, 9 ani).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.