Regizorul si-a fracturat mina in timpul filmarilor la "Supravietuitorul", incercind sa-i arate unui actor cum se face o "miscare". "M-am dezechilibrat, am cazut pe spate si m-am sprijinit in mina stinga, care s-a rupt de la incheietu


Regizorul si-a fracturat mina in timpul filmarilor la "Supravietuitorul", incercind sa-i arate unui actor cum se face o "miscare". "M-am dezechilibrat, am cazut pe spate si m-am sprijinit in mina stinga, care s-a rupt de la incheietura", ne-a povestit Sergiu Nicolaescu. Fractura nu este "deplasata", sustine regizorul, insa medicii de la cele doua spitale la care a mers i-au imobilizat membrul ranit in ghips.

Cineastul septuagenar nu s-a lasat insa intimidat de asa un fleac. El a indepartat pansamentul initial ca sa poata filma o scena in care era musai ca mina sa se vada intreaga, dupa care a mers din nou la doctor, ca sa-si repuna ghipsul. In mod normal, acesta nu ar fi trebuit indepartat mai devreme de trei-patru saptamini. Regizorul mai spune ca rana i-a provocat dureri "firesti" timp de doua zile, care nu l-au impiedicat sa-si continue insa munca in ritmul obisnuit. "Mai rau este ca nu eu trebuia sa-i arat actorului cum se face miscarea, altcineva trebuia s-o faca, dar asta e, s-a intimplat. E un film cu multa actiune si alergatura", incheie Nicolaescu, adaugind ca la aceasta ora a filmat mai bine de jumatate din pelicula.

Lungmetrajul "Supravietuitorul" reia, dupa o pauza de 26 de ani de la "Duelul", povestea comisarului Moldovan. Cu scenariul filmului, scris in colaborare cu Adina Mutar, Nicolaescu a obtinut primul loc la concursul CNC si 600.000 de euro necesari productiei, completati cu finantare de la MediaPro, producatorul lungmetrajului. Rolul comisarului Moldovan tinar va fi interpretat in "Supravietuitorul" de actorul ceh Petr Falc. Pe el, echipa l-a descoperit la Praga, in timpul filmarilor de acolo. Actualmente, Nicolaescu filmeaza in Bucuresti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.