In Baneasa, linga ansamblul rezidential se vor construi un centru comercial si un parc de afaceri.

La realizarea proiectului Baneasa nu s-a tinut seama doar de necesitatile celor ce vor achizitiona locuinte aici, ci si de persoanele care vor vizita aceasta zona. Se asteapta ca numarul celor care vin in timpul zilei in noul catier Baneasa sa fie mare, in conditiile in care aici se vor construi un parc de afaceri si o zona comerciala, care va include un mall si magazine ale celor mai importanti retaileri de pe piata romaneasca.

Parcul de afaceri al centrului Baneasa Business&Technology Park, cuprinde 11 cladiri de birouri moderne si spatioase, dispunind de cele mai recente dotari tehnologice. Intregul complex este construit in mijlocul naturii, pornind de la ideea de transparenta. Prin ferestrele mari ale birourilor se va putea vedea padurea. Cu cele 11 cladiri construite pe o suprafata de 12 hectare de teren, parcul este ideal atit pentru sediile unor firme internationale, cit si pentru companii din domeniile IT, publicitate, productie video sau web design. „Este un loc in care muncesti, dar ramii aproape de natura", spune Alin Negulescu. Parcul de afaceri va mai cuprinde un hotel cu sala de conferinte si restaurant, baruri, sala de sport si o rata excelenta a locurilor de parcare (un loc de parcare/48 mp util de birouri.

Birourile vor fi dotate cu echipament BMS ( Building Management System), care va monitoriza centralizat cladirea, ducind la optimizarea costurilor de consum si de intretinere. De asemenea, cei care vor munci sau vor vizita birourile vor beneficia de sisteme de receptie si securitate permanente, accesul pe verticala se va face cu patru lifturi de mare viteza, cladirile vor fi dotate cu aparate de aer conditionat, iar fumatorii vor avea spatii special amenajate pe balcoanele exterioare. Fatadele vor fi de sticla, iar inaltimea finisata a spatiilor utile va fi de trei metri.

Dezvoltata pe o suprafata de peste 450.000 de metri patrati, Zona Comerciala Baneasa cuprinde un centru comercial, un hipermarket, un magazin cash&carry, galerii de mobila, magazine DIY (do-it-yourself), showroom auto etc. Baneasa Shopping City este piesa de rezistenta a zonei comerciale, oferind o imbinare unica de shopping, servicii, gastronomie pentru cele mai rafinate gusturi, locuri inedite de distractie si petrecerea timpului liber, aducind vizitatorilor sai un nou stil de viata.

Zona comerciala este una de foarte mare interes atit pentru bucuresteni, cit si pentru cei care vor tranzita Capitala, fiind o premiera pentru piata romaneasca, aducind laolalta cele mai moderne si mai practice concepte de comert. „Zona comerciala Baneasa va deveni in scurt timp un reper pentru bucuresteni. Acestia isi vor putea petrece aici timpul liber nu doar facind cumparaturi, dar si distrindu-se cu familia intr-un centru de divertisment cu totul special", declara Ali Ergun Ergen, Retail Development Manager in cadrul Baneasa. Bucurestenii si nu numai fac cumparaturi in centrul comercial din nordul orasului in hipermarketul Carrefour, care, impreuna cu galeria Feeria, se intinde pe o suprafata de 32.500 de metri patrati. Cei care au nevoie de unelte de gradinarit, produse de bricolaj, mobilier de gradina si multe altele pot sa le cumpere din magazinul Bricostore, prezent in cadrul Zonei Comerciale Baneasa.

Bricostore se intinde pe o suprafata de 14.500 de metri patrati. Pe aproximativ aceeasi suprafata se intinde si magazinul Metro Cash&Carry, din aceeasi zona comerciala, de unde cei care cumpara angro isi pot face aprovizionarea. De asemenea, cei care doresc sa isi redecoreze casele au la dispozitie, in zona comerciala din nordul orasului, doua cunoscute magazine de mobila. Este vorba de Mobexpert, care are o suprafata de 23.000 de metri patrati, si de cel al retailer-ului de mobila IKEA, intins pe o suprafata de 25.500 de metri patrati. Automobilistii nu au de ce sa isi faca probleme intrucit, in Zona Comerciala Baneasa, va fi un showroom auto, pe o suprafata de 5.000 de metri patrati, care va prezenta ultimele noutati in materie. Locurile de parcare pentru vizitatorii Zonei Comerciale Baneasa vor fi in numar de nu mai putin de 10.000.

Premiere la Baneasa Shopping City Deschiderea centrului comercial Baneasa Shopping City, care va avea loc in acasta toamna, coincide cu intrarea pe piata romaneasca a unor firme internationale de renume ce isi desfasoara activitatea in marile capitale europene. Cei care vor calca pragul centrului Baneasa vor putea sa faca cumparaturi de la firme de succes precum, Peek&Cloppenburg, Inditex Group, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius sau Zara Home. Tot premiera pentru Romania va fi regasirea magazinele Oysho in acelasi centru situat in nordul Bucurestiului.

Rasfoieste suplimentul la http://rezidential.cotidianul.ro/ Citeste mai mult despre Proiectul imobiliar Baneasa Baneasa, miniorasul de peste un miliard de euro Proiectul imobiliar Baneasa este cea mai mare investitie anuntata pina acum in Romania. Investitorii se pregatesc deja sa lanseze cea de-a doua faza a proiectului rezidential. Metroul va ajunge in Baneasa Rezidential Proprietarii de locuinte din ansamblul Baneasa Rezidential vor beneficia de scoala, gradinita, generoase spatii verzi si chiar si de biserica. Locuinta aproape de locul de munca si de mall In Baneasa, linga ansamblul rezidential se vor construi un centru comercial si un parc de afaceri. Vedetele: Apartamentele cu doua dormitoare Cele mai cautate unitati locative din ansamblul Baneasa Rezidential au fost locuintele cu doua dormitoare. Apartamente doar cu finisaje din import Pentru a-i convinge pe loc eventualii cumparatori de apartamente, dezvoltatorul complexului rezidential Baneasa a dispus ca locuintele sa fie dotate cu finisaje de calitate. Creditul cu rata de pina la 65% din venit Pentru achizitionarea unui apartament in cadrul acestui ansamblu rezidential variantele de plata sint creditul bancar si achitarea esalonata a apartamentului. Structura pentru 8,5 grade pe scara Richter Cladirile din ansamblul Baneasa sint construite sa reziste la cutremure mai mari de 8 grade pe scara Richter. Dezvoltatorul spune ca, la un astfel de cutremur, nici macar finisajele nu vor avea de suferit. Interviu. „Vom reduce putin suprafetele, astfel ca preturile apartamentelor vor fi accesibile" Componenta rezidentiala a proiectului Baneasa intra in a doua faza de dezvoltare. In luna septembrie vor incepe vinzarile noilor apartamente, care difera destul de mult de cele disponibile in prima faza. Mai multe detalii despre proiectul rezidential Baneasa puteti afla din interviul acordat pentru Rezidential de Alin Negulescu, director de vinzari in cadrul Baneasa Rezidential.