Se poarta literatura motivationala. Iata doua volume apartinand unor clasici ai genului.   Inteligenta emotionala in lidership Cum ar arata viata noastra, daca institutiile in care lucram ar fi conduse de lideri care ne inspira? Cum ar f
Se poarta literatura motivationala. Iata doua volume apartinand unor clasici ai genului.   Inteligenta emotionala in lidership Cum ar arata viata noastra, daca institutiile in care lucram ar fi conduse de lideri care ne inspira? Cum ar fi scolile in care invata copiii nostri, daca profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligentei emotionale? In paginile cartii de fata se regasesc experientele multor lideri cu o inteligenta emotionala deosebita. Din cercetarea acestor cazuri au iesit la iveala raspunsuri la intrebari vitale privind conducerea bazata pe inteligenta emotionala.     Secretele succesului Problema nu este ignoranta, ci lipsa de actiune. Scopul acestei carti este sa reafirme, sa ilustreze, sa scoata la lumina si sa glorifice o multime de adevaruri vechi si fundamentale, sa va imboldeasca si sa va determine sa faceti ceva pentru a le aplica. Pe Dale Carnegie il regasim in topul celor mai bine vanduti autori din toate timpurile. La jumatate de veac de la moartea lui, atat scrierile, cat si cursurile sale sunt la fel de solicitate ca si in primii ani dupa lansare. Cartea sa a fost best-seller timp de zece ani in topul New York Times.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.