Ros-albastrii s-au impus cu 2-0 in fata lui FC Vilnius, in ultimul meci al turneului din Austria.

Dupa doua infringeri in cantonamentul din Austria, Hagi a reusit prima victorie de cind a venit la Steaua, in chiar ultimul meci al sta
Ros-albastrii s-au impus cu 2-0 in fata lui FC Vilnius, in ultimul meci al turneului din Austria.

Dupa doua infringeri in cantonamentul din Austria, Hagi a reusit prima victorie de cind a venit la Steaua, in chiar ultimul meci al stagiului de pregatire. Ros-albastrii s-au impus cu 2-0, goluri Dica si Neaga, in fata formatiei FC Vilnius. Desi triumful stelistilor, venit dupa doua esecuri consecutive cu echipe slab cotate, a adus linistea in cadrul lotului, fostul selectioner crede ca formatia mai are mult pina a ajunge la potentialul maxim. "Doar 40-50 la suta sintem pregatiti pentru dubla cu Zaglebie, dupa aceste zile in care am muncit foarte mult. Azi (n.r. - joi) am urmarit si rezultatul, pentru ca era al treilea meci si o victorie este buna pentru a aduce liniste. Am facut un meci mult mai bun pe ambele faze de joc. Sint mai multumit decit pina acum, pentru ca am jucat bine si in ofensiva, si in defensiva. Sint foarte multumit de acest stagiu de pregatire, totul merge bine, jucatorii accidentati isi revin usor-usor. Trebuie sa gestionam foarte bine totul si la inceputul campionatului tot lotul sa fie la acelasi nivel de pregatire, adica la potential maxim", a declarat Gheorghe Hagi.

In sprijinul lui Hagi a venit si tehnicianul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, care sustine revenirea fostului selectioner in fotbalul romanesc. "Sint foarte bucuros pentru Hagi ca a revenit in fotbalul romanesc. Eu cred ca are toate calitatile pentru a reusi in meseria de antrenor, avind in vedere toate acumularile avute de-a lungul anilor. Sigur, nu ii va fi usor, pentru ca toata lumea pretinde de la el titluri, calificari si alte lucruri. Parerea mea este ca trebuie sa se uite ce a fost Hagi ca jucator si sa fie sustinut si incurajat ca antrenor", sustine Mircea Lucescu. Steaua se intoarce vineri din Austria, iar luni pleaca in ultimul stagiu de pregatire dinaintea startului noului sezon, la Mierlo, in Olanda.

Becali i-a cumparat pe Golanski si Pulido Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat vineri ca gruparea ros-albastra a reusit sa achizitioneze doi fotbalisti, un spaniol si un polonez, in vreme ce aducerea lui Ovidiu Herea in Ghencea este putin probabila, din cauza pretului exagerat cerut de FC National. Presa a scris zilele trecute ca fotbalistul polonez care va veni la Steaua este fundasul lui Korona Kielce, Pavel Golanski. Potrivit editiei electronice de vineri a cotidianului spaniol "AS", Roben Martin Pulido, de la Getafe, se va transfera la Steaua. Pulido a fost ofertat de Almeria si Deportivo, dar fundasul central in virsta de 28 de ani s-a decis sa accepte oferta Stelei, pentru ca va fi mai bine platit. Motivul pentru care fotbalistul a ales sa se transfere in Romania a fost posibilitatea de a evolua in Liga Campionilor, fiind sfatuit de Craioveanu si Cosmin Contra. El a mai fost ofertat si de Hertha Berlin, si Derby County si va fi primul fotbalist spaniol care va evolua in Liga I. Pulido, care masoara 1.89 metri, evolueaza din 2004 la Getafe, si a mai jucat la Rayo Valecano, si la echipele secunde ale lui Real Madrid.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.