Directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement din Primaria Capitalei, Virgil Cirstea, il acuza pe primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, ca a transformat un parc aflat pe malul lacului Floreasca "intr-o groapa de gunoi". Cirste


Directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement din Primaria Capitalei, Virgil Cirstea, il acuza pe primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, ca a transformat un parc aflat pe malul lacului Floreasca "intr-o groapa de gunoi". Cirstea a declarat ieri ca va incerca sa treaca terenul respectiv, care este situat in vecinatatea Caii Floreasca, din posesia Primariei Sectorului 1 in cea a Primariei Capitalei. "Altfel nu putem sa facem nici o investitie. Intentionam sa-l transformam intr-un parc pe masura zonei in care este situat. Il vom ilumina, vom face alei. Ne doare inima sa vedem in ce paragina a ajuns acest teren. Sint patru hectare de teren care trebuie recuperate pentru bucuresteni. Acum, acolo este pur si simplu o groapa de gunoi", sustine seful parcurilor din Capitala. In replica, Andrei Chiliman a declarat pentru "Cotidianul" ca Apa Nova este cea care a stricat terenul. "Noi am curatat terenul respectiv inca din 2005. Dar in 2006, cind au fost ploile torentiale, Apa Nova l-a stricat ca sa faca o scurgere direct in lac. Oricum, suprafata respectiva nu poate fi reabilitata pina cind nu se vor termina lucrarile de reparatie de pe Calea Floreasca, terenul fiind lipit de aceasta artera. Din cite am inteles, urmeaza sa se realizeze un trotuar si sa se largeasca artera rutiera. Pina nu se termina aceste lucrari, nu putem sa facem nimic", a precizat primarul liberal. Chiliman sustine ca terenul nu are de ce sa fie trecut in patrimoniul Primariei Capitalei si ca, la rindul sau, intentioneaza sa realizeze acolo un spatiu de odihna, cu locuri de joaca si chiar un strand. (D.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.