Productia muzicala nu sta in loc. Trupele se fac si se desfac si noi duete apar la orizontul show-biz-ului.

Dupa ce si-a vazut visul cu ochii si si-a pus la punct firma de productie muzicala Miracle Music, Claudiu Mirica asteapta inca un m
Productia muzicala nu sta in loc. Trupele se fac si se desfac si noi duete apar la orizontul show-biz-ului.

Dupa ce si-a vazut visul cu ochii si si-a pus la punct firma de productie muzicala Miracle Music, Claudiu Mirica asteapta inca un miracol. Un duet cu Margareta Paslaru. Primul pas a fost facut, in sensul ca Mirica a lansat albumul "Virtual", care contine doua piese interpretate impreuna cu doamna cantecului romanesc. Claudiu are de gand sa continue colaborarea cu distinsa interpreta. Mirica incearca sa o convinga sa revina pe scena, si evident, si-ar dori sa cante cu idolul copilariei sale: "Cand eram mic, eram un mare fan al sau, asa ca sunt foarte motivat cand lucram la aceleasi proiecte. As fi bucuros si onorat sa cant cu doamna Margareta Paslaru. Este, dupa parerea mea, o cantareata fascinanta. Cea mai buna din Romania", a declarat Claudiu.

SI-AU FACUT BOTEZUL. Un alt artist care si-a gasit "jumatatea" profesionala este Marcel Pavel. El a "parasit-o" pe Monica Anghel pentru o partenera (de scena) mai tanara: Lavinia. Cei doi au cantat recent impreuna. Nu la un "Bikiny party", asa cum ne obisnuise Lavinia pe vremea cand dansa cu microfonul in mana in trupa Spacy, ci la o petrecere privata, mai precis, la un botez. Lavinia a fredonat, iar Marcel a cantat. Iar la recenta lansare de album a interpretului, bruneta cu gropite in obrajori a fost din nou prezenta. Nu-i exclus ca in show-urile lui Marcel s-o vedem "la pachet" si pe Lavinia.

"LUATI-MA CUM SUNT". Pentru primul album din cariera, Oana Zavoranu l-a ales ca partener pe Adi Korekt. Corect! Cineva trebuia sa cante pe acest album! Fiindca Oana e "Mai buna ca niciodata", Adi a pus umarul si vocea la nu mai putin de trei piese dintre cele zece de pe CD-ul Oanei. In cazul in care diva se va incumeta sa presteze live si in spectacole, asa cum a facut si la Club Paradiso, partenerul ei de scena o va ajuta sa se desfasoare si sa-si arate talentul. Vedeta este optimista si merge inainte prin jungla show-biz-ului: "Luati-ma cum sunt, ascultati ce am de zis fara sa ma judecati, pentru ca daca veti incerca macar, va garantez ca nu aveti ce pierde. Pe bune!"

Brianna Caradja continua sa ne uimeasca. Nonconformista personalitate de vita nobila s-a apucat de muzica. Si si-a luat profesor pe masura. Pe Benone Sinulescu. Nici prin cap nu i-ar fi trecut lui nea Benny ca va canta impreuna cu o printesa! Si n-a fost rau deloc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.