Presedintele de la Inter neaga ca ar fi platit vreun aconto pentru achizitionarea lui Chivu, jucator care a declarat: "Ori Milano, ori ramin la Roma".

Presa spaniola a anuntat zilele trecute ca negocierile dintre gruparile AS Roma si
Presedintele de la Inter neaga ca ar fi platit vreun aconto pentru achizitionarea lui Chivu, jucator care a declarat: "Ori Milano, ori ramin la Roma".

Presa spaniola a anuntat zilele trecute ca negocierile dintre gruparile AS Roma si romanul Cristi Chivu au fost blocate de impresarii jucatorului, care ar fi incasat deja comisioanele de la Inter Milano. Conform "Marca", Giovanni Becali ar fi luat 1,5 milioane de euro de la Massimo Moratti, in timp ce catalanii de la "Sport" au ridicat avansul la 2 milioane de euro.

In replica, clubul Internazionale Milano a anuntat, intr-un comunicat oficial, ca nu a platit nici un fel de comisioane agentilor fundasului Cristian Chivu, fotbalist aflat in atentia echipei milaneze si a cluburilor FC Barcelona si Real Madrid. "Informatiile acestea nu au nici un fundament. Ne rezervam dreptul de a lua in considerare o actiune in instanta", se arata in comunicatul semnat de Moratti.

Cristi Chivu a facut, in aceeasi zi, o declaratie de dragoste catre milanezi. Conform agentiei "Audionews", Chivu ar fi spus "Ori merg la Inter Milano, ori ramin la Roma". Moratti declarase ca fundasul Cristian Chivu isi poate alege singur drumul, insa a lasat sa se inteleaga ca gruparea milaneza ar putea reveni la tratative, desi a anuntat oficial ca renunta la tratativele pentru Chivu. In acelasi timp, patronul Realului, Ramon Calderon, a anuntat ca exista diferente "substantiale" intre pretentiile financiare ale jucatorului Cristian Chivu si ce ofera gruparea madrilena. Pe fir a intrat din nou Barcelona, cotidianul "Sport" notind, in editia de vineri, ca vicecampioana Spaniei a reluat negocierile pentru roman chiar daca intre timp a fost achizitionat argentinianul Gabi Milito.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.