"Telenovela" transferului lui Cristian Chivu de la AS Roma la Inter, Real Madrid sau Barcelona se indreapta spre un final stupid, cu ramanerea jucatorului la actuala sa echipa pentru inca un sezon. Impresarul Ioan Becali le-a dat cu tifla celor doua
"Telenovela" transferului lui Cristian Chivu de la AS Roma la Inter, Real Madrid sau Barcelona se indreapta spre un final stupid, cu ramanerea jucatorului la actuala sa echipa pentru inca un sezon. Impresarul Ioan Becali le-a dat cu tifla celor doua mari cluburi spaniole, fiind nemultumit de salariul de "numai" patru milioane de euro oferit si il trimite pe Chivu inapoi la Roma. Sau, cum si-ar dori agetul FIFA, la Inter, desi clubul milanez a anuntat ca nu mai discuta transferul fotbalistului. Paguba cea mai mare este pentru Roma, care se intelesese cu Real pentru un transfer de 18 milioane, l-a achizitionat deja si pe Juan, pentru a acoperi pierderea romanului, iar acum se trezeste inapoi cu un jucator care din iarna poate semna cu orice club fara ca "giallorossi" sa incaseze vreu eurocent. Din aceasta cauza, romanii cauta cu orice pret sa scape de Chivu, reluand discutiile cu Barcelona, desi, in mod normal, clubul care cumpara are initiativa. Catalanii, care oferisera 15 milioane de euro si pe Giuly, nu mai sunt nici ei atat de interesati, mai ales ca l-au achizitionat deja pe argentinianul Diego Milito, care a semnat ieri pe trei ani. In plus, nu sunt dispusi sa creasca oferta salariala pentru Chivu, ceea ce ar bloca din nou un eventual acord intre cluburi. Real nu s-a retras definitiv, dar i-a pus in vedere romanului sa se decida pana sambata seara daca vrea sa vina pe 3,8 milioane euro salariu anual. "Eu si Chivu am vorbit cu Danielle Prade (n.r. directorul sportiv al Romei) si nu e nici o problema ca jucatorul sa continue in Italia. Nu va merge nici la Real, nici la Barca, acum prioritatea este Inter", a declarat Ioan Becali pentru "Marca". Presa din Italia il citeaza pe Prade, care a dezvaluit o convorbire telefonica avuta cu Chivu: "Vreau la Inter sau ma intorc la Roma". Prin aceasta afirmatie, sustine "Gazzetta dello Sport", romanul si i-a pus deja in cap pe fanaticii suporteri romani, iar Moratti nu da semne ca s-ar grabi sa-l transfere la Inter. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.