"Speram ca presedintele Traian Basescu sa mai invete ceva din disputa pe care a avut-o cu Parlamentul. El trage niste concluzii total nepotrivite si crede ca ii sufla vantul in panze dupa referendum" - Ion ILIESCU
Exista un precedent
"Dispozitiile din legea privind raspunderea ministeriala instituie o masura de protectie a mandatului (...) masura de ocrotire a interesului public subzista si dupa incetarea mandatului" - Decizia anterioara a CC.
Presedintele din 1998 sustine ca nu stie
"Nu cunosc detalii si nu am vazut protocolul de care vorbiti", ne-a declarat Emil Constantinescu.
"Intrebati la CSAT"
"Eu puteam sa stiu daca era propus de noi, de SIE, dar probabil ca a fost propus de la CSAT si trimis la toti membrii CSAT sau propus de MI sau de Justitie, iar noi l-am semnat" - Catalin Harnagea.
Obligatiile proprietarului
Nu poate schimba 10 ani obiectul de activitate si va angaja prioritar fosti salariati.
Vorba analistului
"Din 1947, cand Ana Pauker a preluat portofoliul Afacerilor Externe, relatiile Romaniei cu lumea larga n-au mai insemnat decat exportul de mitocanie" - Radu PortocalA
Iliescu: BAsescu nu respecta Constitutia
Ceea ce a facut dansul e inadmisibil pentru un sef de stat. El nu respecta litera si spiritul Constitutiei (...) Face tot felul de aprecieri la adresa altora, la adresa PSD, a spus Ion Iliescu
Oda lui Putin pentru Kalasnikov
Presedintele Vladimir Putin a salutat inventarea Kalasnikovului, apreciind ca aceasta arma reprezinta un "simbol al talentului" si al "geniului creativ" rus.
Primarul lui Costanda
"Domnul Adriean Videanu se manifesta ca primarul lui Costanda si nu ca primar general al Capitalei" - Andrei Chiliman.
Udrea si Cocos, bagati in combinatie
Printre cei care vor avea de castigat de pe urma afacerii pusa la cale de Florentin Pandele si Dumitru Bucsaru se numara si celebrul cuplu Elena Udrea-Dorin Cocos.
Cec in alb
"Stradivariusul este precum un cec in alb acordat instrumentistului. Ea are un cert efect de propulsare si de lansare a unui nume"- Adrian IORGULESCU, ministrul Culturii.
Paine de import
Guvernul ar putea importa grau daca seceta din acest an va determina un deficit pe piata, a declarat, ieri, premierul Tariceanu.
Pauza de bancomat
BRD - Groupe Societe Generale va intrerupe functionarea retelei de bancomate si cea de POS in noaptea de duminica spre luni, intre orele 23:00 si 08:00.
Buget de 12 miliarde pentru Soci
Prezent la sedinta CIO din Guatemala, presedintele rus Vladimir Putin a anuntat ca garanteaza un buget urias necesar realizarii infrastructurii sportive.
Belarus - Romania la Minsk
"Tricolorii" lui Piturca vor juca meciul de pe 8 septembrie, din preliminariile lui Euro 2008, pe Stadionul "Dinamo" din Minsk, dar ora jocului nu a fost stabilita.
Saptamana filmului romanesc
Incepand de astazi, cand va fi proiectat filmul "Hartia va fi albastra", Cityplex va dedica o saptamana intreaga filmului romanesc.
Alesele
Peste 70 de milioane de oameni au votat pe Internet care vor fi noile minuni ale lumii.
Simplu deschide concertul Black Eyed Peas
Concertul Black Eyed Peas, care va avea loc la Bucuresti pe 15 septembrie, va fi deschis de un recital sustinut de formatia Simplu.