Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, a inregistrat vanzari record de 509.000 de vehicule in primele 6 luni ale anului, in crestere cu 9,8% fata de perioada similara din 2006, dar prognozeaza incetinirea avansului in restul anului, trans
Audi, divizia de lux a grupului german Volkswagen, a inregistrat vanzari record de 509.000 de vehicule in primele 6 luni ale anului, in crestere cu 9,8% fata de perioada similara din 2006, dar prognozeaza incetinirea avansului in restul anului, transmite Reuters, preluata de Mediafax. "In al doilea semestru al anului, cresterea de ansamblu a pietei auto este mai redusa, in mod uzual, iar perioada va fi dominata de modificari ale liniei de produse, in cazul Audi", a declarat directorul de vanzari si marketing, Ralph Weyler. Pentru anul viitor, Audi isi mentine obiectivul privind atingerea nivelului de un milion de vehicule vandute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.