Liderul UDMR, Marko Bela, i-a trimis ieri, presedintelui CNMT, Laszlo Tokes, o invitatie la discutii in privinta participarii la europarlamentare, pentru 12, 14 sau 16 iulie, la Targu-Mures sau Cluj. "Sub semnul desfasurarii dialogului mai sistematic
Liderul UDMR, Marko Bela, i-a trimis ieri, presedintelui CNMT, Laszlo Tokes, o invitatie la discutii in privinta participarii la europarlamentare, pentru 12, 14 sau 16 iulie, la Targu-Mures sau Cluj. "Sub semnul desfasurarii dialogului mai sistematic si mai eficient intre UDMR si societatea civila maghiara din Romania, bisericile, intelectualii si diverse alte organizatii din afara Uniunii care isi propun si obiective politice, presedintele UDMR, Marko Bela, a adresat presedintelui Consiliului National Maghiar din Transilvania, Tokes Laszlo, o invitatie la discutii", se arata intr-un comunicat UDMR remis, ieri, presei. Potrivit documentului, Marko a propus un dialog despre identificarea principiilor si obiectivelor comune, despre problema participarii la euroalegeri, precum si despre stabilirea formelor si cadrului consultarilor viitoare. Liderul UDMR a declarat inca de marti ca este posibila o revenire asupra listei candidatilor Uniunii la alegerile pentru PE. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.