Dinamo continua sa-i readuca acasa pe fostii sai jucatori. Dupa Lobont, Bratu, Zicu si Vali Nastase a venit randul lui Flavius Stoican sa revina in "Groapa".
Ultimele detalii ale contractului au fost finalizate ieri, astazi fundasul dreapta urm
Dinamo continua sa-i readuca acasa pe fostii sai jucatori. Dupa Lobont, Bratu, Zicu si Vali Nastase a venit randul lui Flavius Stoican sa revina in "Groapa".
Ultimele detalii ale contractului au fost finalizate ieri, astazi fundasul dreapta urmand sa efectueze vizita medicala. Stoican se va prezenta maine in cantonamentul "cainilor" din Austria. Cristi Borcea a anuntat inainte de plecarea echipei spre Flachau ca este posibil ca Stoican sa se alature lotului. In lipsa directorului executiv de negocieri s-a ocupat Nicolae Badea. Fostul jucator al lui sahtior Donetk s-a aratat bucuros de faptul ca revine la Dinamo dupa trei ani. "In mare parte m-am inteles cu Dinamo. Cred ca maine (n.r. - azi) voi efectua vizita medicala, iar sambata voi pleca in Austria", a mentionat Stoican.
Incheierea tratativelor a fost confirmata si de Vasile Turcu. "Flavius Stoican e jucatorul lui Dinamo pentru patru ani. In momentul de fata am terminat cu transferurile, dar daca domnul Rednic va mai avea nevoie de un jucator sau doi noi vom incerca sa-l aducem", ne-a precizat actionarul dinamovist.
Flavius Stoican a mai evoluat la Dinamo in perioada 2002-2004, iar apoi a ajuns la sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu. Dupa doua sezoane in care a castigat titlul in Ucraina, Stoican s-a accidentat si a fost operat la Bologna. In iarna fundasul dreapta a fost imprumutat la formatia Metalist Harkov.
Dinamo va disputa duminica primul amical din Austria, in compania formatiei SV Wacker Burghausen. Partida se va desfasura pe stadionul din Flachau.
Borcea a anticipat
Desi la un moment dat se spune ca revenirea lui Flavius Stoican este imposibila, el avand oferte de la echipe din strainatate, directorul executiv Cristian Borcea a anticipat transferul. Borcea a declarat, miercuri, ca fundasul Stoican ar putea fi transferat la gruparea alb-rosie si s-ar putea alatura lotului dinamovist in cantonamentul din localitatea austriaca Flachau. "Nici in cele mai frumoase vise ale mele nu credeam ca voi avea o echipa atat de buna. Echipa din sezonul 1999-2000, printre care se numarau Mutu, Vladoiu sau Contra, e apropiata valoric de cea de acum. Orice este posibil in legatura cu Stoican, daca negocierile se finalizeaza. Ar putea sa ajunga in cantonamentul din Austria", a spus Borcea. Oficialul dinamovist spunea ca Dinamo se va antrena in Austria pentru a pregati turul 3 preliminar al Ligii Campionilor: "Mergem in Austria sa ne pregatim pentru Liga Campionilor. E principalul nostru obiectiv, ca de aceea am luat campionatul. Speram sa avem noroc la tragerea la sorti. In afara de 3-4 echipe, restul sunt accesibile".

Dar Ze?
Continua incertitudinea in ceea ce-l priveste pe jucatorul angolez Ze Kalanga. Fotbalistul echipei Dinamo era asteptat la Bucuresti miercuri, dar joi s-a aflat ca a ajuns la un acord de principiu cu gruparea Sivasspor si se va deplasa - conform antrenorului formatiei din prima liga turca Bulent Uygun - la Istanbul.
Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, luni, ca o decizie in privinta pastrarii in lot a angolezului va fi luata in Austria.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.