Racirea vremii din tara noastra din ultimele doua zile s-a reflectat in scaderea temperaturii, dar si sub precipitatiilor. La Iezeru Rodnei, joi dupa-amiaza, trecator a fost lapovita si, la momentul respectiv de timp, acolo se inregistrau 2 grade. Cu
Racirea vremii din tara noastra din ultimele doua zile s-a reflectat in scaderea temperaturii, dar si sub precipitatiilor. La Iezeru Rodnei, joi dupa-amiaza, trecator a fost lapovita si, la momentul respectiv de timp, acolo se inregistrau 2 grade. Cum norii din care a plouat erau dezvoltati pe verticala, o patrundere rece catre suprafata solului a avut loc si din straturile mai inalte ale atmosferei, o data cu picatura, mai intai in stare lichida, apoi si solida. La acest sfarsit de saptamana si la inceputul saptamanii viitoare vor mai creste minimele, insa vor creste foarte bine maximele, urmare a patrunderii unui aer mai cald si a contributiei insolatiei. (meteorolog Romica Jurca)   Pe litoral   Azi (sambata): Vremea va fi in general frumoasa, iar cerul variabil. Vantul va prezenta unele intensificari. Maxime: 28...30°C, iar minime: 17...19°C. Temperatura apei marii va fi de 19...21°C. Maine (duminica): Vremea va fi frumoasa si calda, iar cerul variabil. Vantul va sufla in general moderat. Maxime: 28...30°C, iar minime: 18...20°C. Temperatura apei marii va fi de 19...20°C. Poimaine (luni): Vremea va fi in general frumoasa, iar cerul variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Maxime: 28...29°C, iar minime: 19...22°C. Temperatura apei marii va fi de 19...20°C.   La munte   Azi (sambata): Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales dupa-amiaza, cand cu totul izolat va ploua slab. Vantul va prezenta intensificari. Maine (duminica): Cerul va fi variabil, cu unele innorari, si izolat se vor semnala averse insotite de descarcari electrice. Vantul va mai prezenta unele intensificari. Poimaine (luni): Cerul va fi variabil si numai izolat, noaptea, vor fi posibile ploi de scurta durata in Carpatii Occidentali. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.