Dinamo - "alb-rosii" vor sa-si creasca singuri cota  Aflati in cantonament la Flachau, in Austria, dinamovistii nu concep sa nu se califice in grupele Ligii Campionilor, constienti ca indeplinirea acestui deziderat atrage dupa sine numai be
Dinamo - "alb-rosii" vor sa-si creasca singuri cota  Aflati in cantonament la Flachau, in Austria, dinamovistii nu concep sa nu se califice in grupele Ligii Campionilor, constienti ca indeplinirea acestui deziderat atrage dupa sine numai beneficii.
Cu gandul la meciurile din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, jucatorii lui Mircea Rednic se pregatesc pe branci la Flachau. Iar cei mai tineri dintre ei sunt convinsi ca accederea in grupele celei mai puternice competitii intercluburi din lume poate reprezenta o adevarata rampa de lansare catre una dintre echipele de top ale Europei.  MOTIVATI. Elevii Puriului nu sunt deloc intimidati nici macar de presiunea foarte mare care apasa asupra lor. "Presiune a fost tot timpul la Dinamo, pentru ca este o echipa mare, de elita. Sefii nostri ne ambitioneaza amintindu-ne ca, daca vom ajunge in Liga Campionilor, cota noastra va creste foarte mult. Cred ca, daca ne facem jocul nostru, putem invinge orice echipa", a spus Ropotan. Cristi Pulhac a avertizat: "Nu exista echipe slabe in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. M-am uitat pe lista posibilelor adversare si dupa aceea am plecat la antrenament, pentru ca trebuie sa fim foarte bine pregatiti ca sa avem succes".   Plimbare cu bicicletele si sah Fotbalistii lui Rednic au parte la Flachau si de cateva clipe de respiro. Intr-un astfel de moment, jucatorii dinamovisti s-au urcat pe biciclete si au facut o scurta plimbare pe stradutele inguste ale oraselului in care si-au stabilit cartierul general. Ieri dupa-amiaza, sub privirile lui Andrei Margaritescu, Claudiu Niculescu si Catalin Munteanu au ales sa se relaxeze la o partida de sah in aer liber, meciul disputandu-se pe o tabla de dimensiuni apreciabile si cu piesele ajungand pana aproape de mijlocul jucatorilor. Confruntarea s-a terminat remiza, prilej pentru "Clau-gol" sa-si "intepe" oponentul, care a avut la un moment dat avantaj: "Credeai ca voi pierde? Poate ai uitat ca mi se mai spune si Karpov!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.