Internationalul roman de tineret, Cristian Cigan, va evolua in Serie A, pentru Atalanta Bergamo. Este al doilea roman care ajunge, in aceasta vara, in Italia, dupa ce Pit a semnat cu AS Roma. Dorit insistent de Dinamo si de CFR Cluj, fostul ju
Internationalul roman de tineret, Cristian Cigan, va evolua in Serie A, pentru Atalanta Bergamo. Este al doilea roman care ajunge, in aceasta vara, in Italia, dupa ce Pit a semnat cu AS Roma. Dorit insistent de Dinamo si de CFR Cluj, fostul jucator al Liberty Salonta a ajuns in Serie A, semnand un contract cu Atalanta Bergamo. Cristian Cigan a evoluat in ultimile sezoane pentru echipa maghyara Sopron, finantata de romanul Marius Vizer si antrenata de un alt fost international roman Tibor Selymes. IMAGINE. Pentru jucatorul de 20 de ani, contractul cu Atalanta poate insemna un mare atu in vederea selectionarii de catre Victor Piturca la prima reprezentativa. De asemenea, transferul presupune si o lovitura de imagine pentru fotbalul romanesc. Asta, deoarece in ultimile doua luni, in afara de Cigan, in Serie A a mai ajuns un alt atacant roman. Este vorba de Adrian Pit care a trecut de la Bellinzona la AS Roma, devenind coleg cu Cristi Chivu. In aceasta vara, tot in a€žcizma", dar in Serie B, s-a transferat si ex-stelistul Sorin Paraschiv ( Rimini). In peninsula mai evolueaza Adrian Mutu ( Fiorentina), Bogdan Patrascu ( Piacenza) si Paul Codrea (AC Siena).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.