Situatia capitanului nationalei Romaniei devine mai neclara pe zi ce trece. Desi Roma a ajuns la un acord cu Real pentru un transfer in schimbul a 18 milioane de euro, Chivu nu a ajuns la un acord cu madrilenii in privinta salariului. C

  Situatia capitanului nationalei Romaniei devine mai neclara pe zi ce trece. Desi Roma a ajuns la un acord cu Real pentru un transfer in schimbul a 18 milioane de euro, Chivu nu a ajuns la un acord cu madrilenii in privinta salariului. Conform agentiei Audionews, fundasul ar fi declarat ieri ca isi doreste sa mearga la Inter Milano, care ii ofera 4,5 milioane de euro net pe sezon, sau sa ramana la Roma pentru ultimul an de contract.  "Ori merg la Inter Milano, ori raman la Roma", ar fi spus Chivu, caruia Real ii ofera doar 3,8 milioane de euro anual. Presa din Italia si Spania a scris in aceste zile ca Inter ar fi platit 1,5 milioane de euro impresarilor lui Chivu, fratii Becali, pentru a facilita transferul jucatorului. Informatia a fost negata vehement pe site-ul oficial al clubului milanez, care a amenintat ca ar putea actiona in justitie sursele care au lansat informatiile respective.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.