Site-ul de networking social pe care il alegi, fie ca este vorba de MySpace sau Facebook, spune multe despre clasa sociala din care faci parte, conform unui studiu efectuat la Universitatea Calif, Berkeley. Concluzia studiului asupra ut


Site-ul de networking social pe care il alegi, fie ca este vorba de MySpace sau Facebook, spune multe despre clasa sociala din care faci parte, conform unui studiu efectuat la Universitatea Calif, Berkeley. Concluzia studiului asupra utilizatorilor celor doua site-uri a fost ca Facebook este preferat de oameni adulti, cu studii superioare, care se autodefinesc in functie de hobby-uri si specializarea profesionala. Majoritatea utilizatorilor de MySpace fac parte din clasa de mijloc, cu oameni care s-au angajat imediat dupa liceu. Adolescentii care au un cont pe MySpace provin, in general, din familii needucate. Utilizatorul tipic de Facebook este adult, are venituri peste medie si e necasatorit. MySpace este adesea folosit impreuna cu intreaga familie, utilizatorii fiind mai tineri, preocupati mai degraba de mass-cultura si de distractie. (I.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.