Marica, dorit de Stuttgart Atacantul roman al lui Sahtior Donetk, Ciprian Marica, este dorit de catre managerul general al lui VFB Stuttgart, Horsst Heldt, campioana Germaniei dorind sa-l transfere. "Este un fotbalist foarte bun in zona careului, ar
Marica, dorit de Stuttgart Atacantul roman al lui Sahtior Donetk, Ciprian Marica, este dorit de catre managerul general al lui VFB Stuttgart, Horsst Heldt, campioana Germaniei dorind sa-l transfere. "Este un fotbalist foarte bun in zona careului, are viteza si stie sa foloseasca foarte bine corpul. Ne straduim sa-l transferam si suntem increzatori ca vom reusi acest lucru", a declarat Heldt. Marica are 11 meciuri in prima reprezentativa a Romaniei pentru care a marcat patru goluri.   Sven Goran Eriksson, antrenor la Manchester City Fostul selectioner al Angliei, suedezul Sven Goran Eriksson, a fost numit ieri in functia de antrenor al formatiei Manchester City. "Este o provocare pentru mine si vreau sa ofer suporterilor acestui club o echipa de care sa fie mandri", a spus tehnicianul.     UEFA. Forul european a redus la jumatate sanctiunile dictate impotriva federatiei din Danemarca, ca urmare a incidentelor petrecute la meciul cu Suedia, din preliminariile pentru Euro 2008. Partida respectiva fusese intrerupta la scorul de 3-3, dupa ce un spectator a patruns pe teren, lovindu-l pe arbitru. Astfel, Danemarca va disputa doar doua meciuri pe teren neutru in loc de patru, la 140 km de Copenhaga iar amenda a fost redusa de la 60.000 de euro, la 30.000 de euro.   AMENINTARE. Un anunt privind un potential atac sinucigas asupra Satului Sportivilor din Trabzon, unde are loc prima editie a Jocurilor Marii Negre, a fost primit in noaptea de joi spre vineri, punand in alerta fortele de securitate din Turcia. La toate bazele de concurs au fost afisate pozele posibililor atentatori, iar masurile de control au fost inasprite. La competitie participa 2.500 de sportivi din din 11 tari, intre care si Romania.   UTA. Echipa aradeana si-a asigurat serviciile fostului international Iulian Miu, care a semnat ieri un contract pe trei ani cu formatia pregatita de Marius Lacatus. Miu a incasat o prima de instalare de 25.000 de euro si va avea un salariu de 75.000 de euro in primul sezon.   VASLUI. Aflata in turneu in Austria, FC Vaslui a disputat un meci amical cu Dinamo Kiev, fiind invinsa cu scorul de 6-0. Primul gol pentru campioana Ucrainei a fost inscris de Tiberiu Ghioane, care a fost inlocuit la pauza. "Nu sunt suparat, ci doar dezamagit, si nu neaparat de rezultat, cat de greselile personale", a declarat antrenorul vasluienilor, Dorinel Munteanu.   TENIS. Spaniolul Rafael Nadal este primul semifinalist al turneului de la Wimbledon, el reusind sa-l invinga in sferturile de finala pe Tomas Berdych (Cehia), cu 7-6, 6-4, 6-2. La junioare, romanca Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa victoria cu 7-5, 7-5 obtinuta in fata Marianei Duque (Columbia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.